3. setkání příznivců MSTS

Ajemgud napsal:
Jakožto elektromechanik a zároveň řidič tramvaje, mohu, bude-li mít kdokoliv zájem, pohovořit i o tomto odvětví kolejové dopravy :)
To by sis rozuměl se synátorem skam79. Ten toho má mírně víc.
VáclavS napsal:
Pro tebe bude nejjednodušší jet Bčkem na Vysočanskou a odsuď tram 8 na konečnou.
Když už vleze do metra, tak má rychlejší jet B/A na "kulaťák" ( Dejvická ) a tam teprve na tramvaj nebo autobus směr Suchdol a vystoupit u "lomonosovky".

Když jsem do toho kouk tak mě vylezlo B na Můstek A Dejvice a pak Tram č.8 na Podbabu.

Naposled editoval moderátor:
Ve většině případů nejrychlejší je metrem A na Dejvickou a pak popojet jednu stanici autobusem na Podbabu. A vzhledem k tomu že bude sobota tak budou delší intervaly a občas to vyjde nastejno pěšky z Dejvický.

O půl desáte jsem na hlaváku, pak přesun na muzeum, metrem na kulaťák a zbytek tramvajenkou, pokud z toho kopce zabrzdí.

Kdyby měl někdo zájem, pojedu z Pardubic přes Poděbrady nebo Kolín a Velký Osek autem a ještě tam mám asi 2 místa.

742.041 napsal:
Já se dostavím žlutým autobusem v 9:00 na Černej most,ale jak to pročítám z tohoto směru asi jsem jedinej takže drožka se konat nebude,tudíž mě zbude krtkování

Pokud se budu účastnit, tak také dorazím na Čerňák. Jen nevím, jestli s SA nebo ČSAD.Takže bychom z toho směru byli dva.

Naposled editoval moderátor:
V případě potřeby nabízím také odvoz z hlaváku, mohu tam být kdykoliv. Stačí dát vědět čas příjezdu vlaků.

Lord napsal:
V případě potřeby nabízím také odvoz z hlaváku, mohu tam být kdykoliv. Stačí dát vědět čas příjezdu vlaků.
OK, Lord bere Hlavák, Karle ty pojedeš odkud? Že bych si vzal holešovice - 4 místa v drožce.....

Martens napsal:
Lord napsal:
OK, Lord bere Hlavák, Karle ty pojedeš odkud? Že bych si vzal holešovice - 4 místa v drožce.....
Hehe, Martine ... jak si nás podelíš ? Strelou prídeme najmenej šiesti, možno aj ôsmi :wink: :?:

Tax napsal:
Martens napsal:
Lord napsal:
Hehe, Martine ... jak si nás podelíš ? Strelou prídeme najmenej šiesti, možno aj ôsmi :wink: :?:

Hehe, mám velký kufr......

Zdeněk Itterheim napsal:
To Martens:
Kdyže to přijíždí ta "Trefa" ? Já jen že vystoupím +1 z R taky v Holešovicích, abys nemusel namontovat střešní box. :)
Až sa nič mimoriadne nestane, tak 10:25

Back
Nahoře