Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To by sis rozuměl se synátorem skam79. Ten toho má mírně víc.Ajemgud napsal:Jakožto elektromechanik a zároveň řidič tramvaje, mohu, bude-li mít kdokoliv zájem, pohovořit i o tomto odvětví kolejové dopravy![]()
Když už vleze do metra, tak má rychlejší jet B/A na "kulaťák" ( Dejvická ) a tam teprve na tramvaj nebo autobus směr Suchdol a vystoupit u "lomonosovky".VáclavS napsal:Pro tebe bude nejjednodušší jet Bčkem na Vysočanskou a odsuď tram 8 na konečnou.
VáclavS napsal:Pro tebe bude nejjednodušší jet Bčkem na Vysočanskou a odsuď tram 8 na konečnou.
plukas napsal:VáclavS napsal:Pro tebe bude nejjednodušší jet Bčkem na Vysočanskou a odsuď tram 8 na konečnou.
To bude mít na sakra dlouho, než projede celou Prahu
742.041 napsal:Já se dostavím žlutým autobusem v 9:00 na Černej most,ale jak to pročítám z tohoto směru asi jsem jedinej takže drožka se konat nebude,tudíž mě zbude krtkování
Stačilo by ti napsat, v kolik přijedu devítkou z od Žižkova??Lord napsal:V případě potřeby nabízím také odvoz z hlaváku, mohu tam být kdykoliv. Stačí dát vědět čas příjezdu vlaků.
Lord napsal:V případě potřeby nabízím také odvoz z hlaváku, mohu tam být kdykoliv. Stačí dát vědět čas příjezdu vlaků.
OK, Lord bere Hlavák, Karle ty pojedeš odkud? Že bych si vzal holešovice - 4 místa v drožce.....Lord napsal:V případě potřeby nabízím také odvoz z hlaváku, mohu tam být kdykoliv. Stačí dát vědět čas příjezdu vlaků.
Hehe, Martine ... jak si nás podelíš ? Strelou prídeme najmenej šiesti, možno aj ôsmiMartens napsal:OK, Lord bere Hlavák, Karle ty pojedeš odkud? Že bych si vzal holešovice - 4 místa v drožce.....Lord napsal:V případě potřeby nabízím také odvoz z hlaváku, mohu tam být kdykoliv. Stačí dát vědět čas příjezdu vlaků.
Tax napsal:Hehe, Martine ... jak si nás podelíš ? Strelou prídeme najmenej šiesti, možno aj ôsmiMartens napsal:OK, Lord bere Hlavák, Karle ty pojedeš odkud? Že bych si vzal holešovice - 4 místa v drožce.....Lord napsal:V případě potřeby nabízím také odvoz z hlaváku, mohu tam být kdykoliv. Stačí dát vědět čas příjezdu vlaků.:?:
Až sa nič mimoriadne nestane, tak 10:25Zdeněk Itterheim napsal:To Martens:
Kdyže to přijíždí ta "Trefa" ? Já jen že vystoupím +1 z R taky v Holešovicích, abys nemusel namontovat střešní box.![]()