3. setkání příznivců MSTS

Ešte by som si dovolil prihlásiť na ubytovanie aj Dráčika a je to naozaj kompletné.

Naposled editoval moderátor:
No to potom ale v obýváku na rozkládacím gauči pro dva budou spát tři (třeba Tax, Dráčik a Nebulus - ať jsou slovensky mluvící kucí pohromadě) a v kuchyni na válendě Zbyněk se psem :-).
Karel

ok1dnh napsal:
No to potom ale v obýváku na rozkládacím gauči pro dva budou spát tři (třeba Tax, Dráčik a Nebulus - ať jsou slovensky mluvící kucí pohromadě) a v kuchyni na válendě Zbyněk se psem :-).
Karel
No, Karle, teda neviem či sa Nebulus a Dráčik ku mne na gauč zmestia

Na to znám lék: nežrat a cvičit :-). Nic, konec keců.
Nicméně jádro je platné, dá se říci, že minimálně tři lidé jsou ubytovaní, Zbyněk se jistě ještě ozve.
Karel

Anonymous napsal:
Na to znám lék: nežrat a cvičit :-). Nic, konec keců.
Nicméně jádro je platné, dá se říci, že minimálně tři lidé jsou ubytovaní, Zbyněk se jistě ještě ozve.
Karel
Už se ozývám, je to pro mě vysvobození z dilema, co když pojede pes. , ale nám s Dagem stačí pelíšek na zemi. :lol:

Dráčik napsal:
Díky Nebulusovi za "objednávku", ja som bol mimo. Ak sa zmestím, tak sa rád pripojím.
Neboj, Miro, zmestíš sa ... ja zrejme pôjdem so synom a tak asi využijem služby ubytovne

Takže závěrečné oznámení ke slezině. Je to domluveno na sobotu i neděli. Takže konání sleziny je dvoudení. Zájemci o nocleh budou uspokojeni v ubytovně Klamovka - odkaz o něco málo dříve v tomto vláknu na straně 12 - je to tam předběžně dohodnuto. Požadovaný termín je tam volný. Pokoje tam jsou dva (6 a 11 postelí). Jak to tam vypadá lze zjistit zde - http://www.ddmpraha.cz/files/FOTOklamovka.jpg - bude ale nutné abych předem v průběhu týdne oznámil v kolik hodin tam nocležníci dorazí aby je někdo vpustil dovnitř. Takže by mne zajímalo do kolika se asi tak v sobotu zdržíme ve stanici.
Podotýkám že já zajišťuji jen rámcovou rezervaci aby s námi bylo počítáno. Takže pokud se mi ještě někdo ze zájemců o nocleh neozval mejlem tak ať tak učiní co nejdříve. Potřebuji vědět alespoň přibližně počet nocležníků a to nejpozději do 20.10. Podle toho bude objednán jeden či druhý pokoj. Ubytovat se sice lze i na poslední chvíli pokud nebude překročena kapacita ale není to to nejlepší na vyřizování. Vlastní vyřizování už bude na každém aby si to zaplatil.

Vašku - tímto tě veřejně pověřuji aby jsi jako organizátor programu zjistil a rozhodl o časovém rámci celé sleziny. To znamená od kolika do kolika v sobotu a totéž v neděli. Což znamená aby jsi si udělal jakousi představu v kolik kdo asi tak dorazí, odjede na nocleh, v kolik se druhý den sejdeme a v kolik to rozpustíme. Mnohé z toho je odvislé na dopravních možnostech zůčastněných.

Dovolil som si taký ilustratívny diagram o možnom priebehu sleziny:

Príhovor organizátora Diskusia Prezentácia Diskusia Obed s občerstvením Diskusia Prezentácia Diskusia Večera a voľná zábava Možno nocľah alebo ešte predtým kultúrna vložka
Pokračovanie v nedelu: Príhovor organizátora Diskusia Prezentácia Diskusia Obed s občerstvením Diskusia Prezentácia Diskusia Záver a zhrnutie Rozlúčka Cesta domov

No vidíš Vašku, kdyby jsi takový harmonogram sestavil hned ze začátku také, bylo by to všem okamžitě srozumitelné a nebylo by dalších dotazů.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TAX, braček toto mi nerob, ja som sa mohol uchlamat k smrti. Opravdu perfektní sestava programu. Kouzelné je, že v podstatě pravdivá :-).
Karel

Jelikož Strela přistává v Holešovicích v půl desátý a někteří přijedou až třeba v deset tak příchod bude od 11:00 odchod bude možný nejpozději do 22:30
Druhý den bude možný příchod od 9:00 a odchod v 17:30
(aby "strelcům" neujela Strela)

Jakožto elektromechanik a zároveň řidič tramvaje, mohu, bude-li mít kdokoliv zájem, pohovořit i o tomto odvětví kolejové dopravy :)

Ajemgud napsal:
Jakožto elektromechanik a zároveň řidič tramvaje, mohu, bude-li mít kdokoliv zájem, pohovořit i o tomto odvětví kolejové dopravy :)
Spíš by se hodila pro účastníky sleziny nějaká specielní rychlotramvaj od vlaku na Julisku. Ale Karel už nabídl TAXI. Jenomže se k němu všichny od Strely nevejdeme, asi byto chtělo posilový vůz. Počet cestujících bude konečný těsně před termínem.
Vašku, nerozumím tomu, co jsi napsal.
Strela nepřijíždí v půl desáté, ale 10 25. Ohledně příchodu do budovy, účastníci nepojedou jen strelou. Loni jsem v Praze spal a přišel na devátou hodinu. V klubovně bylo už celkem plno. Přece by jsi ostatní nenechal stepovat v mrazu před zamčenými dveřmi do 11.00

Já se dostavím žlutým autobusem v 9:00 na Černej most,ale jak to pročítám z tohoto směru asi jsem jedinej takže drožka se konat nebude,tudíž mě zbude krtkování

Back
Nahoře