Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Ale jen tak jsem koukal na přihlášené a mám pocit, že se do současné místnosti nevejdeme. Nechcete někdo rezervovat kongresové centrum?![]()
![]()
![]()
A ty švédské stoly by se také možná vyplatily![]()
![]()
Ta hospůdka bude asi malá.
![]()
Neboj nič, ja ti s tými párkami rád pomôžem, do mňa sa toho zmestí ....Martens napsal:Spíš bude průser, když je teď zaregistrovaných 60 lidí a prijede zase jenom kolem 20-30......že bych se chtěl 14 dní nonstop ládovat párkama, které zbydou, to se mi tedy nechce.....hele a Dag by si nedal?
Pivo bude problém, protože podle zákona je SMT školským zařízením a v jako takovém je podávání alkoholických nápojů zakázáno.....tím spíš, že tam nebudeme sami.Šnek napsal:Samozřejmě poslat peníze na účet by nebyl problém,ale jestli se domluvíme na místě do kasičky jsem prpárky mi nejde,ale aby nedošlo pivo tak to by byla smůla.
Měl jsem nutkání také přijet, mám to od Prahy relativně kousek. Mám sice noční, ale přemýšlel jsem, že si vezmu dovolenou a kolega půjde za mě.Pivo bude problém, protože podle zákona je SMT školským zařízením a v jako takovém je podávání alkoholických nápojů zakázáno
A to je takový problém úderem X té hodiny nařídit přesun do občerstvovací stanice?. Pak by odpadl problém s párky, ale každý by si dal u zdroje, co je komu libo. Jen by bylo třeba zajistit reserve. Vašek se určitě o to rád postará.Martens napsal:Pivo bude problém, protože podle zákona je SMT školským zařízením a v jako takovém je podávání alkoholických nápojů zakázáno.....tím spíš, že tam nebudeme sami.Šnek napsal:Samozřejmě poslat peníze na účet by nebyl problém,ale jestli se domluvíme na místě do kasičky jsem prpárky mi nejde,ale aby nedošlo pivo tak to by byla smůla.