Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Ty jsi štíhlej kluk, ty si můžeš dát i takové kalorické bomby, Ale svíčkovou na smetaně mi paní doktorka zakázala, knedlo a bílé pečivo, tomu se mám také vyhýbat. Maso jen libové. Ale ten guláš by šel i s chlebem. Nešel by ten řízek s bramborem přesunout na sobotu? Takhle je výběr mezi knedlo a knedlo. (Takové vepřové rizoto by nešlo dát do nabídky?)
Ale nic, mých připomínek si nevšímej, moc si vymýšlím, pro mně vařit...., u nás v hotelu Ti mohou vyprávět o mě legendy. Jestli to většině vyhovuje, tak se nějak podřídím. Hlavně napiš číslo účtu, kam Ti poslal zálohu.
Aha.Doufám,že mi k tomu daj deset knedlíků-ze sedmi se já nenajimPpoollll napsal:Zbyňku - nakonec jsi opravil správně. A není proč se omlouvat. Jsme jen lidi a lidi (všichni bez vyjímky) dělaj chyby. Faktem je to že mi nedošlo že v sobotní nabídce jsou 2x knedlíky a žádná jiná alternativa. Naštěstí je to ale řešitelné v rámci běžného jídelníčku.
Poučení pro příště a i pro ostatní případné organizátory hromadných akcí.
Vašku - k tvému dotazu na zálohu. Ta není za místo ale za suroviny zpracované na objednaný počet jídel navíc mimo běžný provoz. Je to pro ně pojistka aby si z nich někdo neudělal dobrý den. Žádnou jinou záruku nemaj že to co uvařej taky budou mít zaplaceno.
Vašku, to není školní jídelna, to je normální hospoda. Když si poručíš a zaplatíš 100 knedlíků, rádi Ti je naservírují.Vasek napsal:Aha.Doufám,že mi k tomu daj deset knedlíků-ze sedmi se já nenajimPpoollll napsal:Zbyňku - nakonec jsi opravil správně. A není proč se omlouvat. Jsme jen lidi a lidi (všichni bez vyjímky) dělaj chyby. Faktem je to že mi nedošlo že v sobotní nabídce jsou 2x knedlíky a žádná jiná alternativa. Naštěstí je to ale řešitelné v rámci běžného jídelníčku.
Poučení pro příště a i pro ostatní případné organizátory hromadných akcí.
Vašku - k tvému dotazu na zálohu. Ta není za místo ale za suroviny zpracované na objednaný počet jídel navíc mimo běžný provoz. Je to pro ně pojistka aby si z nich někdo neudělal dobrý den. Žádnou jinou záruku nemaj že to co uvařej taky budou mít zaplaceno.
...ani v neděli se s námi nepřivítáš?Martens napsal:Vzhledem k tomu, že na 11.11. se mi nyní vyvrbila rodinná událost, nebudu se moct ůčastnit ani sleziny, ani se jakýmkoliv způsobem podílet letos na její organizaci - celou sobotu budu mimo Prahu.
Tím považuji i mou sobotní objednávku na oběd za bezpředmětnou.
Zkusím zavolat v sobotu, jak to vypadá a možná bych se v Ne stavil na skok - pokud budou po sobotě někteří jedinci schopni vnímat.....nic ale neslibuji, neb se tímto pro mne tento víkend stal tajemný jak hrad v Karpatech....Zbyněk Šemora napsal:...ani v neděli se s námi nepřivítáš?Martens napsal:Vzhledem k tomu, že na 11.11. se mi nyní vyvrbila rodinná událost, nebudu se moct ůčastnit ani sleziny, ani se jakýmkoliv způsobem podílet letos na její organizaci - celou sobotu budu mimo Prahu.
Tím považuji i mou sobotní objednávku na oběd za bezpředmětnou.