3. setkání příznivců MSTS

Ppoollll napsal:
Zbyňku - zrovna dnes bylo na jídelníčku rizoto. Jestli ale bude i v sobotu ti neřeknu. To zjistíš až přímo na místě.
Tak to je dobrý, do soboty určitě vydrží. Oni stejně mají navařené na celý týden a pak to jen ohřívají. :lol:

Měl bych dotaz na "drožkaře" v Praze, nemáte náhodou ještě někdo jedno místo v své káře??? Je jedno jestli hlavák nebo Holešovice, přizpůsobil bych svůj cestovní plán. Pokud ANO ozvěte se, prosím na mail nebo SZ. PŘEDEM DÍKY

Slezina bude už pozítří????
Ach jo, to se nedá vše zvládnout. Právě jsem se vrátil ze služební cesty. Abych mohl vydat aktualizaci (až na 11.), musím ještě dostavět jedno zhlaví v Nymburce, aby se dalo jet k ostrovním nástupištím i od Kolína. Doplnit návěstidla a rychlostníky v obou nádražích Nymburk a v Nymburce město ještě také část kolejí. A samozřejmě označit koleje. Instalačku mohu vyrobit cestou do Prahy.

Ještě nevím, zda mi do té doby přijde výplata na účet, přesto, Zbyňku - nevzal by jsi mi jedno DVD s aktuální BP? Tahat ty aktualizace už mě nebaví, navíc mám už dosti chaos v různých doplňkách, jako je MSTS Bin, nějaké ty cabview, nové ladění či co, prostě je to už dost nepřehledné a to nejsem začátečník.. Tak bych si koupil nejnovější verzi. Díky :wink:

Ajemgud napsal:
Ještě nevím, zda mi do té doby přijde výplata na účet, přesto, Zbyňku - nevzal by jsi mi jedno DVD s aktuální BP? Tahat ty aktualizace už mě nebaví, navíc mám už dosti chaos v různých doplňkách, jako je MSTS Bin, nějaké ty cabview, nové ladění či co, prostě je to už dost nepřehledné a to nejsem začátečník.. Tak bych si koupil nejnovější verzi. Díky :wink:
Nevím, jak to vše zvládnu, ale pokusím se.
Ale myslím si, že za osobní odběr není cena tak vysoká, že by člověk musel čekat na výplatu.

Jinak mne ve snu nenapadlo, že někdy budu v MSTS řešit Nymburk. Už mám komplet osobní i předjízdné nádraží. Nákladní koleje dál vzadu a propojení na Babín, tam budu potřebovat video. Pokud půjde vše podle plánu, tak do soboty by trať mohla být průjedná. Aktualizace na DVD ale bude až během příštího týdne. Největší brzda je oprava aktivit (Paths) Také nový vozový park představený na slezině a povolený pro DVD bude doplněn až po víkendu. Původně jsem chtěl vše mít připraveno už zítra. Člověk plánuje, ale realita je trochu jinde. Dnes končím, je čas jít spát.

Kuba napsal:
Měl bych dotaz na "drožkaře" v Praze, nemáte náhodou ještě někdo jedno místo v své káře??? Je jedno jestli hlavák nebo Holešovice, přizpůsobil bych svůj cestovní plán. Pokud ANO ozvěte se, prosím na mail nebo SZ. PŘEDEM DÍKY

Zdar, já vezu z hlaváku tři lidi mezi devátou a desátou. Nabízel jsem ještě odvoz Johnze z Florence, ale nepotvrdil mi zájem, takže jedno místo je stále volné.

Rád bych zkusil výhledově do některých dalších větších stanic trati BP umístit staniční rozhlas. Pokud je někdo z účastníků sleziny ochoten se na práci jakkoliv podílet - nebo aspoň poradit, protože má zkušenosti, tak se mi zítra ozvěte. Zajímá mě jak zvuky nahrávat, zpracovávat, ... taky jak optimalizovat funkce, aby rozhlasem netrpěla stabilita simulátoru. Dík.

Samozřejmě taky uvítám další zájemce o pořizování fotodokumentace.
A jakékoliv připomínky k mým objektům :)

Pánové, měl bych malou prosbu: Kdo bude mít zítra notebook a na něm nainstalovanou Trať Bp by byl ochotný na to, abych mohl na něm předvést svou trať ČD 120, přípaně i s možností ukázky stavby tratě? Nemůžu totiž trať vypálit (nefunguje mi vypalovačka :mad: ) a rád bych ji přinesl. Sama trať není velká. Za případnou ochotu děkuji. Více v SZ.

Naposled editoval moderátor:
VáclavS: Neni problém, já tam noťase mít budu :D . Ale když ti nefunguje vypalovačka, tak mi nějak nejde do hlavy, jak tu trať ke mně dostaneš :?: .

Jinak pokud to stihnu přivezu s sebou zítra i upravenou aktivitu Os 5701 pro trať 150. Samozřejmě testovací verzi. Kdyby o to měl někdo zájem, můžu mu jí poskytnout. Na web ji umístím nejdřív za týden, až si budu 100% jistý, že tam nejsou žádné nedostatky.

Zdeněk Itterheim napsal:
Já myslím že těch noťasů zítra bude jak na invexu :)
KUA, až vám závidím chlapi ..... no užijte si to, jdeme s Vaškem ještě ulovit na zítra něco malého k snědku do SMT.....aby jste po obědě neumřeli hlady

VáclavS napsal:
Pánové, měl bych malou prosbu: Kdo bude mít zítra notebook a na něm nainstalovanou Trať Bp by byl ochotný na to, abych mohl na něm předvést svou trať ČD 120, přípaně i s možností ukázky stavby tratě? Nemůžu totiž trať vypálit (nefunguje mi vypalovačka :mad: ) a rád bych ji přinesl. Sama trať není velká. Za případnou ochotu děkuji. Více v SZ.
Také nechápu souvislosti, jak chceš na BP předvést trať 120. Ale myslíš že na to bude čas?. Já také přemýšlel, že bych ukázal Miranovu aktivitu Hurvínek pro 1.6 po obnovené trati do Lednice a propojení Poříčany - Nymburk - Poděbrady. Ale to bychom seděli na slezině do Vánoc. Takže raději jsem na nápad rychle zapomněl. Ostatně je to na organizátorech, aby každému dali na předvedení jen vymezený čas.

Jakožto pražák nabízím své služby organisátorům pro přípravu akce (stěhování stolů apod.). Takže máte-li zájem, pište :wink:

Myšleno tím stylem, že kdo se bude chtít podívat, může. S BP proto, že mají s Bp stejné objekty, Sound i Global. A zmenšit jejich počet nemůžu, protože to prostě nejde.

VáclavS napsal:
Myšleno tím stylem, že kdo se bude chtít podívat, může. S BP proto, že mají s Bp stejné objekty, Sound i Global. A zmenšit jejich počet nemůžu, protože to prostě nejde.
Aha. Zbytek přineseš po kapsách. :lol:
Po slezině tuto trať zveřejníš? Ale však na ní pracuješ víc než rok, tak by už mohla vypadat schopně.
Také si myslím, že vznikne víc diskuzních kroužků. Ale hlavně, abychom se do sálu vlezli i se stoly.
Nezapomeňte dodat prodlužky a rozdvojky.Alespoň na 5 noťasů

Zveřejnit bych ji už chtěl, i když dokončená není, ale práce tak již vidět je. Když mi pomůžete ji zmenšit na přijatelnou míru dám ji ke stažení co nejdříve.

Václave, ke zmenšení stačí Michalův TR. Sice budeš muset mazat ručně, ale jde to. S tím Ti nikdo nepomůže, to si každý musí vyřešit sám. Já to také mám za sebou.
Máte všichni na zítra napsané domácí úkoly? :lol: :lol: :lol:
Já ještě ne, dopisuji Nymburk Město. Mám na to ještě pár hodin.

Zbyněk Šemora: Já abych se přiznal taky ještě ne. S Os 5701 jsem teprve v Kozárovcích . Ale stihnu to, ještě je čas :D .

Zbyněk Šemora napsal:
Nezapomeňte dodat prodlužky a rozdvojky.Alespoň na 5 noťasů
Dobrá připomínka - pokud možno si vemte rozdvojku a malou prodlužku s sebou vlastní. Není zaručeno, že na boudě bude dostatek (paralelně běží ještě jiná akce, jak psal Pavel).

Back
Nahoře