Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Právě jsem dorazil domů do Hustopečí.JOHNZ napsal:V pravú chvíľu budú![]()
P.S.:V zásade tieto modely neboli prístupné ani pre účastníkov
sleziny![]()
Slezina byla velmi vydařená akce (jako vždy). První den Vašek vše točil na kameru, tak nějaké Slezinové noviny budou.
Ale akční to bylo až dnes dopoledne, kdy dle Taxových smajlíků jsem chytil nerva, když jsem s Ppoollllem probíral nastavení brzdících poloh u BS2, abych to všude opravil na plné animace a do správných poloh. Asi uprostřed se do diskuze vloudil Bob_57 a chtěl mi vysvětlovat mimo téma, jak se vystřeďuje pozice kabiny, respektive mi ukázat, jak to mám všude možná blbě. Nebo jak na jeho laděném modelu je to správně. Pak jsme nějak zvyšovali hlas a já začal mluvit i sprostě.
Ale kamera bohužel už nebyla. Rád bych se i viděl jak jsem se nechal vytočit.
Ohledně modelů a jejich zveřejnění. Od Jardy Skůry by už nebyl problém, říkal že je dá ven během týdne. Až zpracuji nové informace, budou i součástí DVD od konce tohoto týdne.
Jinak slezina ještě pokračovala ve Vindoboně, kdy jsme v jedničce rozložili stoly a na notebooku mi Deterio ukázal své vlastní modely budov a zastávek v okolí Brna. Pak si člověk uvědomil, že vše se na slezině stihnou nedalo. Ve finále jsme si pustili Vindobonu v MSTS a kochali se, že cestujeme ve stejném vlaku i trati. Bylo nutné zkontrolovat, jak vypadají jeho zarážedla přímo v trati.
Veřejné díky patří i Karlovi ok1dnh, který nám nejen poskytl odvoz z nádraží a zpět, ale i ubytování. Vaškovi s Ppoollllem za organizaci a zkrátka všem, kteří čímkoli přispěli ke zdárnému průběhu akce.