Zbyněk Šemora napsal:
A abys byl v obraze, udělej stejnou manipulaci/zkoušku u mašiny s BS2 na stejném spádu. Udělá ti totéž, co jsi udělal se 114kou.
Mysleli jsme si, že jsi to konečně pochopil, ale byl to zase omyl.
Bobe, ty jsi Bůh? A já jen ten blbec, který nic neumí a nechápe.
Ty hlavně NECHCEŠ chápat - "bolí tě hned hlava".
Zbyněk Šemora napsal:
A kdo My? Tam seděl jen Ppoolll a ten ve většině případů ladí odlišně než Ty.
Koukám, že nečteš pořádně, co jsem napsal, jak to vyčítáš mě.
Cituji:
Otázka 2 je, jestli animace a popisky poloh jsou v kabinách správně.
A v tom je ten problém.
Problém z toho děláš pouze ty.
Popiska je sice "závěr", ale funkce je brzdění !
Nacpi si namísto BSE všude BS2 a bude ti popiska souhlasit !
Jestli někdo nečte pořádně, tak jsi to právě ty. Napsal jsem ti to nahoře dost jasně a srozumitelně.
Ostatní uživatelé pochopili, že prostě
nesouhlasí některé popisky s funkcí, protože to není v msts knihovnách implementováno pro každý druh brzdiče samostatně. Kuju to šili na míru pro USA a naše specifikace jaksi nevzali v potaz - naše malá zemička pro ně nic neznamená.
Nastav si to podle popisek místo funkcí a budeš spokojen - obrázek bude v souladu s popiskou z překladu, jenom to nebude dělat to , co by mělo.
Zbyněk Šemora napsal:
Proto je zatím jako závěr správně poloha 0.8, jak to mám já. Jinak budeš mít milion dotazů, proč popisky nesouhlasí s polohou brzdiče. A amatérů je většina uživatelů.
Tak si klidně dál rozšiřuj na svých plackách mezi uživatele svoje zmatené rychlokvašky s výchozí polohou 0.8=funkce "brzdění" s popiskou "závěr". A ty dotazy budou chodit opět tobě. Mi chodí dotazy typu : proč je to v T-BP tak, když ve skutečnosti je to jinak ?
Ppoollll ti jasně vysvětloval, že pro BSE je to na 0.6 správně. Uvidíme, za jak dlouho zase budeš vydávat update s opravou opravy.
Zbyněk Šemora napsal:
Takže buď oprav animace nebo mi nepřidělávej zbytečnou práci. Už tak toho mám nad hlavu.
Já jsem ti žádnou práci nepřidával. Co bych měl opravovat na něčem, co je v pořádku ?
Mám opravovat to, že ty přidělíš určitému nodu nesprávný parametr ? ! U mne to sedí.
Ty zmatky si tam vnášíš jen a pouze ty sám. Tím pádem se do toho stále víc zahrabáváš a máš v tom větší a větší guláš.
Až přestaneš být zabedněná tvrdohlavá palice věčně si stěžující na přetížení, tak se možná i konečně dozvíš to, co jsi se mohl dovědět už dávno ( vysvětlit jednoduše i na příkladech ).
Ty ale nemáš zájem se na chvíli odpoutat od svého božství.
Zbyněk Šemora napsal:
Jen pro informaci, včera jsem dodělal funkčnost všech animací u vlakové brzdy BS2 ve všech kabinách. Ještě mi zbývá naklonovat do dalších variant odstavec Ppoolllova ladění brzdiče BS2.
Jen mi není jasné, když je nafoceno například 15 animací, proč bylo použito jen 6. Já všude zprovoznil plný počet. Jen někde mi i při tomto počtu chybí poloha švih, tak tam jízda a švih má stejnou polohu. Jinde je jiný uhel pohledu, a rozdíl mezi těmito polohami není velký (proti reálu), tak jsem přivřel oči. O poloze závěr se dá také diskutovat. Ale když je to nekompletně nafoceno, s tím nic neudělám.[/b]
Nejlépe bude, když se v tom přestaneš vrtat ( alespoň do doby, než to opravdu pochopíš ). Jak vidíš, tak jsi to rozházel - nesedí ti to, přimhouříš oči,...
Zbyněk Šemora napsal:
Ale v každém případě provozní brzdění u Dakovek bude v mnohem větším rozsahu než současně.
A k čemu to bude, když to nebude mít ostatní důležité provozní stavy ?
Zbyněk Šemora napsal:
Takže já nechápající amatér jsem udělal včera tohle, tak je otázka na profesionála Boba_57, co jsi pro MSTS udělal včera Ty? (kromě keců, že jsem opět nic nepochopil)
Představ si, že jsem se neflákal u počítače v pracovní době jako ty, ale poctivě jsem si odjezdil svoji šichtu od začátku do konce a teprve potom jsem se mohl věnovat ladění a opravám, o které jsem byl požádán některými účastníky sleziny. Pozdě v noci nebo spíše k ránu jsem si na chvíli zdřímnul, abych zase po páté vstal a šel si odjezdit další svoji celou šichtu a teprve po návratu domů můžu tady odpovědět na tvoje pitomé výlevy - ve svém volném čase !
Až si projedu forum, tak se zase budu nějakou dobu věnovat nastavením a zase je nepošlu narychlo nedokvašené do světa, pouze případně zůčastněným zadavatelům oznámím prozatímní stav, pak snad na chvíli zalehnu před další šichtou. Pro tvé info jsou momentálně rozpracované opravy 843/943/043,163029,114,...a řada dalších.
(A už je to tu zase mimo původní téma !)