IceMcLaren
Pokladník
Nie to nie je. Tak som sa pochlapil a uz to ide. Dakujem vsetkym co mi pomohli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
pepeQ-2 napsal:No sláva !
Já se omlouvám, ale odběhl jsem do Večerky pro chleba (stejně ho neměli)
Můžu se zeptat ?
a) v čem by ten problém
b) co tu bude za trať (.... já jsem zvědavej jak 7 opíčáků)
IceMcLaren napsal:Zdravim, chcem sa spytat, da sa nejakou klavesou dosiahnut, aby sa model mostu alebo nasypu zarovanl ku kolajam? Mam akurat taku situaciu ze mam kolaj ktora mi klesa a akurat je tam most, a jak skusam tak skusam, neviem ten most zarovnat ku kolaji, ani ked stlacim klavesy na detailnejsie otacanie alebo zdvihnutie.
Přesně tak. Je to jen o tom, co komu vyhovuje.mikulda napsal:Koukám, tři stavitelé a tři různé způsoby
...
Zkus se podívat, zda si omylem nezatrhl v tabulce Umístění "uchytit k mřížce" to by mohl být ten problém...Johníík napsal:Mohl by mi někdo poradit?? Při pokládání objektů bylo vše v pořádku, až do teď... Když chcu položit objekt tak se mi kurzor (žlutý křížek kderý zobrazuje kde se položí objekt) oběví na nějakém místě.. a když ho posunu o trošec na jiné místo, tak mi uskočí o cca 50 metrů.. Mezi tuto vdálenost nemůžu položit žádný objekt.. Není problém v tom, že jsem umístil moc objektů na čtverec??
Při přehození výhybky může být několik problémů:Johníík napsal:Díky, už to pracuje jak má..![]()
Ale už by byl další problém.. V AE si chcu vytvořit primitivní aktivitu, abych vyzkoušel trať. Když chcu přehodit výhybku, tak mi počítač zamrzne a musím restartovat comp. co je špatně?? Jinak nešel by nějak udělat počáteční bod trati, abych ho nemusel dělat přes AE??
![]()