bob57_cz
Učitel češtiny
Re: Počítačová poradna všeobecně
No mi jedou testovací OSs win všechny ( 2k, XP, Vi32, Vi64, ) bez antiviru naprosto v pohodě už hezkých pár měsíců. Jednou za čas si spustím pro kontrolu externí scan na viry a jiné havěti ( na stránkách antivirových firem je takových nástrojů plno ) a pořád je vše čisté a rychlé.
Když už to po nějaké době začíná déle startovat, tak promáznu registry a zase to fičí.
Ukazuje se mi naprosto přesvědčivě, že se vyplatí si se systémem trochu pohrát a nakonfigurovat jej atypicky již při instalaci.
phptt napsal:Nejlepší podle mě je NOD32,který toho umí také dost. Ačkoliv jsem taky kdysi jel pouze na AVG později na Avastu . Oba toho tolik zatím nedokázaly zachytit jako NOD32 .. Však i Zbyňkovy včerá (21.6.2008) se cpal nějaký trojan na webu ...
Zbyněk Šemora napsal:Ideální by bylo, kdyby v PC nemusel být žádný antivir. Připadá mi to celé jako byznys. Někdo vymýšlí nové viry asi jen proto, aby antivirové společnosti měly zisky.
Když už to po nějaké době začíná déle startovat, tak promáznu registry a zase to fičí.
Ukazuje se mi naprosto přesvědčivě, že se vyplatí si se systémem trochu pohrát a nakonfigurovat jej atypicky již při instalaci.