Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Dan J. napsal:
Ahoj Jardo.
Moc pěkné modely, jen se ti vloudila chybka ve směrování zvuků pro posunovací lokomotivu ČDC 799. Jacek nemá zvuky pro tuto mašinku ve složce sndSpecial, ale ve složce sndDlok a simolátor řve. Mě to problém nedělá, přepsáno za pár vteřin, ale jde o začátečníky co jsi onen model stáhnou.;)
S přáním hezkého dne. Dan

Ahoj Dane,
díky moc za upozornění, tahle "maličkost" mi utekla, na webu je již vše dané do pořádku, takže ten, kdo si sám neopravil ať si prosím znovu stáhne.

Hezký den

Ahojte,

Jacek má zvuky pro 199 a 799 ve složce sndSpecial, ale nebyly zveřejněny. Ve složce sndDlok nejsou určitě. Na stránky však teď nic nemůžu dát, přeinstaloval jsem Windows

Jacek napsal:
Ahojte,

Jacek má zvuky pro 199 a 799 ve složce sndSpecial, ale nebyly zveřejněny. Ve složce sndDlok nejsou určitě. Na stránky však teď nic nemůžu dát, přeinstaloval jsem Windows
Ahoj Jacku, tak to se mýlíš, mám od tebe balík zvuků a v sndDlok je opravdu onen soubor a mašinka šlape, vyzkoušeno v tvorbě aktivity.:D:D:D

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img705.imageshack.us/img705/9994/smrovn.jpg

S pozdravem Dan.

Ahoj Dane,

pak je to na pováženou, opravdu se nemýlím :D, protože já sám je tam nemám a v instalačce, která je na stránkách, tak nic není. Ani v žádné ze záloh.
Jen pro kontrolu, 799 má na klávesu V startování motoru, je možný provoz baterie/motor a místo píšťaly je tramvajový zvonek.

Nicméně mezi lidmi kolují různé směsky mých i cizích (neveřejných) zvuků, takže se ničemu nedivím.

Jacek napsal:
Ahoj Dane,

pak je to na pováženou, opravdu se nemýlím :D, protože já sám je tam nemám a v instalačce, která je na stránkách, tak nic není. Ani v žádné ze záloh.
Jen pro kontrolu, 799 má na klávesu V startování motoru, je možný provoz baterie/motor a místo píšťaly je tramvajový zvonek.

Nicméně mezi lidmi kolují různé směsky mých i cizích (neveřejných) zvuků, takže se ničemu nedivím.

Nooo, já aktualizuji poze od tebe, jedmnou napřímo BP a pak oprava od tebe z webu, ale je fakt, že nemažu a aktualizuji, takže je možné, že po nějaké úpravě jsi starší balík odstranil. Mašinku mám pouze jako traffic, ale vyzkouším. :-) Ono by to asi chtělo smáznout staé složky a vše odznova, ale na to nemám nervy, když mi to tak krásně šlape. No nic, snad bude akce v Boumíně a tam pokecáme. Asi tentokrát pojedu autem a vemu celou sestavu svého PC. :-)
Dan.

Zvuky 799 v sndDlok budou jen takové provizorní. Jediné, co mají společné se 799 je název sms souboru, jsou to zvuky zřejmě na 711 nebo něco podobného.

Jacku, musím se zastat Dana. Soubory 799cab.sms a 799eng.snd mám ve Tvých sndDlok také. A pro jistotu jsem ověřil čerstvým stažením balíku ze Tvých stránek a po jeho rozbalení musím konstatovat, že výše uvedené soubroy obsahuje.

Chlapi, chcete vlastně zvuky pro 799 nebo vám stačí staré provizorium a chcete mi radši dokazovat, že se mýlím a nemám pravdu? Nechám to teda tak a hotovo.

Jacek napsal:
Chlapi, chcete vlastně zvuky pro 799 nebo vám stačí staré provizorium a chcete mi radši dokazovat, že se mýlím a nemám pravdu? Nechám to teda tak a hotovo.
Ahoj Jacku, já neříkám, že ty zvuky nejsou provizorium, nebo finální verze, zase takový odborník fakt nejsem.;) Já si jen stáhnul model a zjistil, že MSTS "řve", že nemůže najít 799 sms ve složce sndSpecial a po otevření složek se zvuky jsem ony sms našel ve složce sndDlok a na to jsem upozornil Jardu, poněvač jsem jej chtěl ušetřit hordě dotazů kde sehnat zvuky pro mašinku. Toť vše. Takže, pokud máš lepší variantu zvuků, volba je jasná. :D:D
S pozdravem Dan.

Pěkný den,
původně neveřejná úprava modelu (textur a z části i modelu) velké laminátky je teď u mě ke stažení. Nečekejte její současnou podobu, pořídit foto na textury v hale s omezeným místem a MTI výbojkami je celkem nemožné, takže kompromis. Kdo chce, může stahovat ...

065ecf275c31d18aec7c650c5e6bd441.jpg

Naposled editoval moderátor:

Jacku, klídek, nikdo neříká, že nechceme kvalitní zvuky. Jen si prosím přečti historii příspěvků:
1) Dan upozornil Jardu, že současné sms nejsou v sndSpecial, ale v sndDlok a že by v tom mohl být pro některé uživatele problém (a jak ze zkušenosti víme, mohl)
2) Ty jsi napsal, že je zvuky máš ve sndSpecial, ale nebyly zveřejněny a sndDlok uričtě nejsou
3) Dan sem dal výpis svého sndDlok, kde sms soubory jsou
4) Ty jsi nato opáčil, že v instalčce na webu zvuky 100% nejsou
5) já ve svém sndDlok sms pro 799 našel také a protože je mám jen a jen od Tebe, pro jistotu jsem si balík znovu stáhl a sms soubory 799 tam jsou
A ty nás sjezdíš, jak malý parchanty, že Tě obviňujeme ze lži. Od Tebe bych nečekal, že budeš mít takovu reakci.
Fakt je ten, že Jarda zveřejnil model, který v tuto chvíli měl pro běžné uživatele špatné směrování, na což Dan upozornil a Jarda opravil. V tuto chvíli máme tedy my, běžní uživatelé, směrování na provizorium ve tvém balíku sndDlok a těšíme se, až pro nás zveřejníš jistě opět kvalitně zpracované originální zvuky. A emocí snad skutečně v tomto případě netřeba.
Hezký a pohodový víkend.
Jardo, promiň, že jsem Ti trošku zaplnil téma.

Pánové zdravím, ještě jeden dotaz k 799 - ce, zkoušeli jste někdo onu mašinku jako traffic? Mně při zadání jako traffic posunu odmítaá v MSTS jet a to ne jen v testu v editoru, ale i fyzicky pýímo v aktivitě, tak bych potřeboval vědět, zda není chyba u mne v MSTS v souvislosti s tratí.
Dan

Reaguji až teď, musel jsem znovu přeinstalovat Windows.
Honzo, nikoho nesjíždím, ale nějak nechápu logiku reakcí:
1) Pro Jardův model jsem ladil eng a nové zvuky. Mělo to být zveřejněno současně, holt jsme se nedomluvili. Za normálních okolností bych na stránky hned dal doplněk k sndSpecial
2) Místo toho Jarda upravil směrování na starší sms, které jsou hádám jen kopií 711 nebo něčeho takového
3) Teď mě přesvědčujete, že v sndDlok soubory jsou. O to přece vůbec nejde jestli tam nějaké staré zvuky jsou. Prostě tam být nemají. Lidi tam zřejmě budou mít pozůstatky všech vydaných verzí a samomazací instaláky neumím. Ale žádné aktuální sms neodkazují na staré zvuky. Až teď tyto.

Pokud vydám doplněk teď, bude to k ničemu. Jarda by musel dát ke stažení původní archiv, všichni by si ho museli stáhnout, stejně tak zvuky, staré sms by si měli smazat. Všichni si to nikdy nestáhnou a jestli někdy změním *.wav 711, rozhodím tím i tyhle staré sms 799, které sám nemám.

Dane, i mě 799 jako traffic téměř stojí. Ona jede, ale nepatrnou rychlostí

Přeji pěkný den,
po delší době a taky proto, že Vám ještě něco dlužím jsem zavítal mezi stejně "postižené" s dobrou zprávou. Dobrá věc se podařila a já jsem rád, že můžu prohlásit model ČD 380.0 za dokončený, tzn. včetně kabiny a ladění za co bych chtěl hlavně poděkovat těmto lidičkám: Michalovi za kabinu, ŽSR za ladění, Martensovi za pomoc při pořízení fotodokumentace pro kabinu a hlavně J. Vogeltancovi za to, že mohl model i kabina vůbec vzniknout!!!

A co Vás bude asi zajímat nejvíc je termín vydání a ten byl po domluvě s kolegy stanoven jako Ježíškovský :)

487c9965f2997475450b3be14d2458d9.jpg

Lokomotiva ČD 380 002-6 jako výpomoc v Tušimicích a Prunéřově (SD/DNT)

Naposled editoval moderátor:

Jardo to je naprosto skvělá zpráva. Podle screenu jsi ty i celý tým, který se na tom podílel odvedli NÁDHERNOU práci. Už aby byly Vánoce :-D Ještě zeptám zda je možné po vydání pracovat na vlastním skinu lokomotivy?

Nádherna Jardo. To vydání jste mohly tajit. Taky to mohlo vyjít na nový GVD, kdy by měli 380tky už jezdit ne?:). Ale, co, alespoň o důvod víc proč se těšit na ježulu :). Fakt pěkná práce, nádhera

Nádhera ostatně jako vždy. A nebyl by náhodou screen cabu ?

Dočkej času, jako husa klasu!!
Jinak práce pěkná jako vždy od Jardy, hlavně si neposlintejte klávesnice... U NTB to není nic lacinýho....

Swam napsal:
Jardo to je naprosto skvělá zpráva. Podle screenu jsi ty i celý tým, který se na tom podílel odvedli NÁDHERNOU práci. Už aby byly Vánoce :-D Ještě zeptám zda je možné po vydání pracovat na vlastním skinu lokomotivy?

Skinovat nebude problém, textury nebudou komprimované a co se týká screenů cabu, tak si počkejte až sem něco Michal pověsí (určitě se dočkáte). Otázky ohledně ladění směřovat na ŽSR :)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře