Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano jezdila na osobácích na Hradecku, pamatuji si ji ještě někde kolem roku 1994 nebo 5. Parkrát mě vezla.duuso napsal:Nechodila táto mašinka niekedy aj pod hlavičkou ČD ?
Jezdila pouze pronajatá od ŠKODY nebo od firmy První správkárenská s.r.o Nymburk. Na fotografiích je v čele rychlíků, osonbních vlaků i nákladů. (To je ovšem docela výborné pro naše aktivitáře, protože s asynchronem půjdou dělat velice rozmanité aktivity!) Pod hlavičkou ČD a ani ČSD asi nikdy nejezdila. Dokonce se snad s provozem u ČSD nikdy nepočítalo a proto nebyla potřebná dokumentace pro schválení typu Drážním úřadem.alcapone napsal:Ano jezdila na osobácích na Hradecku, pamatuji si ji ještě někde kolem roku 1994 nebo 5. Parkrát mě vezla.duuso napsal:Nechodila táto mašinka niekedy aj pod hlavičkou ČD ?
Michal napsal:CANDY: Ještě není. Pracuje se i na jiných úpravách, takže až to bude všechno hotové, vydáme update engu i kabiny.
Michal napsal:CANDY: Ještě není. Pracuje se i na jiných úpravách, takže až to bude všechno hotové, vydáme update engu i kabiny.
Jaroslav Skůra napsal:Michal napsal:CANDY: Ještě není. Pracuje se i na jiných úpravách, takže až to bude všechno hotové, vydáme update engu i kabiny.
Přesně tak,
a já bych moc rád poděkoval všem co mi pomáhají, tzn. hlavně Láďovi, Bobovi57 a Michalovi (neberte to pořadí za bernou minci). Veřte mi, že tahle trojka dohromady tvoří skvělý tým a na jejich práci se vyplatí počkat a já jsem jim za to opravdu moc vděčný, protože jak psal krásně Láďa .... dávají do toho svoje srdce a bez nich by model nebyl tím, čím snad je
kalfar napsal:Díky, ale odkazy hází chybu 404 Not Found![]()