Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

"Blízké setkání třetí generace"

c6a1c0d15990b7c9f36ea77bf9b9ad3a.jpg 7062f3c744754810844f58285cbb8ecb.jpg 4a58c69be33eb8e51a1e8c10432b1a64.jpg 6ff3fb7015e7154f1f45abbca88d6290.jpg 2f700e4400d98f9f7fa5e918968d3639.jpg 3fecaccb11fd56788c8519e3d56a3634.jpg

Mašinka ještě není ani zdaleka hotová a jen připomenu, že textury se vaří z čiré tekutiny, takže předem upozorňuji kritiky, že pokud dodají kvalitnější materiál, rád přemapuju

Naposled editoval moderátor:

Nechodila táto mašinka niekedy aj pod hlavičkou ČD ?

Zdravím chcem sa spýtať update lokomotívy 380 koli zlému engu není ešte na stiahnutie?? (problém z vlakovou brzdou)

Dakujem Michal.

Teda pane Skůra, Vy jste ale rychlík :D Obdivuji, jak umíte textury vařit z vody :)

duuso napsal:
Ano jezdila na osobácích na Hradecku, pamatuji si ji ještě někde kolem roku 1994 nebo 5. Parkrát mě vezla.

alcapone napsal:
duuso napsal:
Ano jezdila na osobácích na Hradecku, pamatuji si ji ještě někde kolem roku 1994 nebo 5. Parkrát mě vezla.
Jezdila pouze pronajatá od ŠKODY nebo od firmy První správkárenská s.r.o Nymburk. Na fotografiích je v čele rychlíků, osonbních vlaků i nákladů. (To je ovšem docela výborné pro naše aktivitáře, protože s asynchronem půjdou dělat velice rozmanité aktivity!) Pod hlavičkou ČD a ani ČSD asi nikdy nejezdila. Dokonce se snad s provozem u ČSD nikdy nepočítalo a proto nebyla potřebná dokumentace pro schválení typu Drážním úřadem.
Všem doporučuji ke studiu stránky o prototypech , kde se dozvíte mnoho zajímavého nejen o asynchronu :)

CANDY: Ještě není. Pracuje se i na jiných úpravách, takže až to bude všechno hotové, vydáme update engu i kabiny.

Michal napsal:
CANDY: Ještě není. Pracuje se i na jiných úpravách, takže až to bude všechno hotové, vydáme update engu i kabiny.

Přesně tak,
a já bych moc rád poděkoval všem co mi pomáhají, tzn. hlavně Láďovi, Bobovi57 a Michalovi (neberte to pořadí za bernou minci :) ). Veřte mi, že tahle trojka dohromady tvoří skvělý tým a na jejich práci se vyplatí počkat a já jsem jim za to opravdu moc vděčný, protože jak psal krásně Láďa .... dávají do toho svoje srdce a bez nich by model nebyl tím, čím snad je

Teším sa na tento model, bude to fajn, len by asi aj bolo treba aktualizovať cab od Arwyho, alebo bude niečo nové v tomto smere ?

Zdravím. Mohu se zeptat, kam z Vašich stránek zmizela lokomotiva 350.003? Veškeré odkazy na tuto lokomotivu vedou na Vaše stránky, ale tam ji nemohu nalézt, pouze kabinu k jinému modelu.

Jaroslav Skůra napsal:
Michal napsal:

Přesně tak,
a já bych moc rád poděkoval všem co mi pomáhají, tzn. hlavně Láďovi, Bobovi57 a Michalovi (neberte to pořadí za bernou minci :) ). Veřte mi, že tahle trojka dohromady tvoří skvělý tým a na jejich práci se vyplatí počkat a já jsem jim za to opravdu moc vděčný, protože jak psal krásně Láďa .... dávají do toho svoje srdce a bez nich by model nebyl tím, čím snad je

Zdravím Jardo,
Mám, takový malý dotaz bude zároveň vydán i nový model 380005 pokud se bude vydávat update engu i kabiny.

kalfar: model byl odstraněn na přání autora Jirky Tovačovského, příležitostně znovu oživím odkaz

Jarin: jasně, vydám 002-ku a 005-ku, oba modely budou mít updatované mapování podvozků a pár těch maličkostí, které jsem popsal výše

Foto k tématu, které se objevilo na Želpage.cz:
c0c94be7b9312c39497f04217690529f.jpg

- Místo focení: Pardubice
- Datum: 15.5.1995
- Autor: G-BOAC
- Pozn.: Os 5980

Nějeké fotky 169 se objevily na K-reportu
http://www.k-report.net/discus/messages/28/467.html?1298462571

Pěkný večer,
model asynchrona bude kopírovat jeho skutečnou cestu krátkou historií, tzn, bude v provedení s pomalo a rychloběžnými podvozky a odpovídat bude i zbarvení a jednotlivé detaily. Nepočítám zatím období v provozu pod označením "První správkárenská spol. s r.o.", pokud by ale byl zájem není problém ani s touto poslední variantou.

Škoda 85EO-ATM ve stanici Skalka někdy kolem roku 1989

e5eb0e54267768aa5cd10deef467c8f5.jpg

Ve stejné stanici již s rychloběžnými podvozky a logem Škoda v roce 1993

152c9bf8e26079781c3defd5fd76a345.jpg

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře