Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
klimi napsal:... jaký je rozdíl mezi prototypem a seriově vyráběným plecháčem?
Jaroslav Skůra napsal:Ještě pro zajímavost prototyp E479.002 měl křemíkovou regulaci výkonu !!!
Tyrystorové ano, ale ne z výroby, to jen tak pro zajímavost.Ronoath napsal:A první tyristorové prototypy E479.101 budou taky?
Čouda napsal:Ne neměl. Byly tam pouze křemíkové usměrňovače. Regulace výkonu byla provedena pomocí přepínání odboček na transformátoru.
dem napsal:Ahoj Martin.
Jedno zo základných pravidiel všetkých fór všeobecne je, že veľké písmená znamenajú krik. Druhá vec k tebe je, že tu na tomto fóre je ďalšie pravidlo ktoré hovorí, že sa autorov nepýtame kedy daný model bude. Bude keď bude. Ale pokiaľ máš neuveriteľné nutkanie sa to spýtať tak cez SZ, lebo takto aspoň nedostaneš držkovú od ostatných a potom je to už na autorovi či ti odpíše.
S pozdravom....ja.
duuso napsal:zvuk kontroléra za ticha. Okrem živáka,prepínačov toto isté aj zvonka.
No tak pokud mi někdo dodá nahrávku, bude mít zvukyheme napsal:Otázka zní, najde se tu někdo, kdo by se toho chopil? Jak Cabu, tak zvuků?
A pokud bude zájem i o zvuky, jak to nahrát? Prosím zkušenější o radu, abych nenahrál něco, co jsem neměl.
Díky
Mám video z rozjazdu 242 a nepočuť tam vôbec nič z voliča odbočiek..Zbyněk Šemora napsal:A nezapomeň na volič odboček. Velmi důležité.
NeilYoung napsal:Slováci řadu 242 vůbec nemají...