122 030-0 napsal:Pane Brabec, muj otec dela na draze, tak jsem podle toho usoudil ze jste ty platy napsal v hrube mzde a jestli ne moje chyba.Jaroslav Brabec napsal:122 030-0 napsal:Co napsal brabec tak ty platy jsou taky v hrube mzde.Dráčik napsal:U nás je to skoro tak, akurát že 21000-22000 majú všetci a v hrubom...
Vážený pane,
Nemám zapotřebí psát nějaké bludy pokud bych to nevěděl na 100% tak
si to nedovolím ani napsat nebo snad chcete poslat pásku?To doufám nebude potřeba.
Mám takový malý dotaz jak Vy jste na to přišel ,že jsem napsal platy v hrubé mzdě?Pravda je
taková jakou jsem napsal bohužel moje chyba je pouze v tom ,že jsem nenapsal jestli se jedná o čistou nebo hrubou mzdu.Jo jinak se jmenuji buď Jarda nebo Brabec.
No nechci vám do toho kecat, ale ještě nikdy nikdo neuváděl plat jako čistou mzdu,protože ta se může měsíc od měsíce měnit a dokonce i 2 lidi, co berou hrubého stejně, tak čistého může mít každý jinak.....takže tu není co řešit......dokonce ani v pracovní smlouvě nebo platovém výměru vám žádný zaměstnavatel nikdy neuvede čistou mzdu, protože ji NEVÍ...
¨
Pokud se tedy bude bavit o příjmech, tak vždy brutto....