Mondeo napsal:Zkoušel jsem stáhnout misi IC Odra a nejde to![]()
Čti pořádně - download není možný, aktivitu jsem poslal na testy Bobymu a Ivanovi_ps. Dneska dokončím testy a pak se uvidí.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mondeo napsal:Zkoušel jsem stáhnout misi IC Odra a nejde to![]()
Boby napsal:Mondeo napsal:Zkoušel jsem stáhnout misi IC Odra a nejde to![]()
Čti pořádně - download není možný, aktivitu jsem poslal na testy Bobymu a Ivanovi_ps. Dneska dokončím testy a pak se uvidí.
Kdy bude ke staženíi aktivita pro bp ?Tomes napsal:Aktivita IC 142 ODRA je již ke stažení, piště připomínky
Mě by to taky zajímaloOndra.H napsal:Kdy bude ke staženíi aktivita pro bp ?Tomes napsal:Aktivita IC 142 ODRA je již ke stažení, piště připomínky
Ondra.H napsal:Kdy bude ke staženíi aktivita pro bp ?Tomes napsal:Aktivita IC 142 ODRA je již ke stažení, piště připomínky
jj to zkoušení je na tom to nejhorší.To mě taky nebaví.Ale pak si to projet až je to hotovýv to jo:Tomes napsal:Ondra.H napsal:Kdy bude ke staženíi aktivita pro bp ?Tomes napsal:Aktivita IC 142 ODRA je již ke stažení, piště připomínky
Ještě jsem nezačal... První část jsem dělal 14 dní - skoro každý den cca 3-5 hodin (nejhorší je to zkoušení), takže opravdu nevím, snad do Vánoc
Časy si píšu, podle toho nastavím trafik, pak ale zjistím, že trafiky naskakují později (třeba i o 2 minuty) - rozhození časů v MSTS a tak raději aktivity nedělámZbyněk Šemora napsal:A jak chceš postavit aktivitu, když si ji nejprve neprojedeš.
První krok je vytvořit trasu jen vlaku hráče a celou ji projet s tužkou v ruce a zapisovat časy průjezdů všemi stanicemi. Až podle toho teprve mohu dělat traffic na základě těchto časů.
Co máte stále za problémy s časy? I proto dělám aktivitu na 10 a půl hodiny. Zatím aktivitu teprve projíždím, ale ani po třech hodinách jízdy jsem nezaznamenal časový posun. Traffic vstupují přesně, jak jsem jej zadal dle hodin. Časová úloha o hlášení odjezdu se objeví přesně na vteřinu i po 2 hodinách a 42 minutách hry. Jedinný rozdíl jsem při prvních testech objevil v okně jízdního řádu a to po 10 hodinách jízdy tam byl rozdíl asi minuta, což je opravdu slušná tolerance.Mondeo napsal:Časy si píšu, podle toho nastavím trafik, pak ale zjistím, že trafiky naskakují později (třeba i o 2 minuty) - rozhození časů v MSTS a tak raději aktivity nedělámZbyněk Šemora napsal:A jak chceš postavit aktivitu, když si ji nejprve neprojedeš.
První krok je vytvořit trasu jen vlaku hráče a celou ji projet s tužkou v ruce a zapisovat časy průjezdů všemi stanicemi. Až podle toho teprve mohu dělat traffic na základě těchto časů.
To je dobrýZbyněk Šemora napsal:Co máte stále za problémy s časy? I proto dělám aktivitu na 10 a půl hodiny. Zatím aktivitu teprve projíždím, ale ani po třech hodinách jízdy jsem nezaznamenal časový posun. Traffic vstupují přesně, jak jsem jej zadal dle hodin. Časová úloha o hlášení odjezdu se objeví přesně na vteřinu i po 2 hodinách a 42 minutách hry. Jedinný rozdíl jsem při prvních testech objevil v okně jízdního řádu a to po 10 hodinách jízdy tam byl rozdíl asi minuta, což je opravdu slušná tolerance.Mondeo napsal:Časy si píšu, podle toho nastavím trafik, pak ale zjistím, že trafiky naskakují později (třeba i o 2 minuty) - rozhození časů v MSTS a tak raději aktivity nedělámZbyněk Šemora napsal:A jak chceš postavit aktivitu, když si ji nejprve neprojedeš.
Hold to asi neumím udělat tak, aby se časy rozcházely. Podle přísloví "čím hloupější sedlák, tím větší brambory"![]()
![]()
![]()
Mně se to rozhodilo po 20 minutách ! Přepočítat a uložit jsem nedával, ale myslím, že to by na to nemělo vliv, asi nemám ten správný "reflex"Zbyněk Šemora napsal:Přemýšlím, kde může být chyba. Možná to bude tím, že mám jakýsi podmíněný reflex, po každém vložení traffic nebo úkolu dávám "přepočítat a uložit". Asi to jen ve finále nestačí. Jiné vysvětlení nemám, co dělám špatně, že se mi časy nechtějí rozcházet.
Ale možná zítra budu mluvit jinak, jen co projedu dalších několik hodin aktivity. 3 hodiny jsou nic.
Mě se to taky nerozhazuje.U mě je vše OK.Ale třeba je těžké odhadnout kdy kdo přijede s nákladem do stanice,protože každý jede jinou rychlostí a někdo jede třeba na maximu.To pak dávám traffiky tak vždycky o 5 minut dřív a Wp prodloužim o 5 minut.Zbyněk Šemora napsal:Přemýšlím, kde může být chyba. Možná to bude tím, že mám jakýsi podmíněný reflex, po každém vložení traffic nebo úkolu dávám "přepočítat a uložit". Asi to jen ve finále nestačí. Jiné vysvětlení nemám, co dělám špatně, že se mi časy nechtějí rozcházet.
Ale možná zítra budu mluvit jinak, jen co projedu dalších několik hodin aktivity. 3 hodiny jsou nic.
No já si myslim,že když dělám aktvitu z Prahy do Kolína tak nenechám Trrafic jet celou cestu z Kolína do Prahy,protože né každý má Pc,které unese 10-15 trafficu bez škubaní.Musime brát ohled na druhézsr napsal:Zdravim,
priznam se, ze mi neni jasne, proc se za kazdou cenu snazite napasovat traffic do zcela presnych okamziku. Traffic funguje zcela spolehlive vcetne krizovani pokud ma dostatecne dlouhou trasu a kde ho potkam zalezi na tom jak rychle jedu. Jinymi slovy pokud jedu z Prahy do Kolina a proti me nebo se mnou je nekolik trafiku, ktere jedou Z Kolina do Prahy po cele trase, nehrozi, ze mi budou mizet pred ocima, ci se ruzne blokovta.
Na jednokolejce navic tento system spolehlive zaruci vykrizovani.
Co se tyce zateze kompu, jezdil jsem na 310 a 180tce soucasne s cca. 10-15 trafiky a vliv na fps je nula. (Overil jsem odstranenim veskereho trafficu. Je to logicke,protoze vyocet polohy je smesne jednoduchy proti vypoctum nutnym pro zobrazeni.
Obcas tedy nejaky potkam, ale zalezi na me aktualni i jeho rychlosti, kde to bude. Je to jako v realite - tam to take neni presne predvidatelne - zhruba vite, kde a kdy, ale nikdy se to zcela neopakuje se 100% presnosti, natoz na 2 minuty (samozrejme pokud se nejedna o pripoje).
Mizeni a zjevovani trafiku se mi jevi dost nerealisticke a bohuzel se s tim clovek dost potkava, protoze casovani byva hodne just-in-time.
ZSR