Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No jasně, že Ti ji pak pošlu do zácviku - zatím ale umí kočírovat tak maximálně vozík na šestinedělí (pro neznalé je to oddělení pro maminky s dětmi, které neumí dělit šestiPetr Šimral napsal:Taktéž Martensi gratuluji.
Budeš chtít vzít dceru do zácviku?
U nás je taktéž Kristýnka, kdysi 50 cm, 4 kg, dnes o kousek víc (8,9 roku), bravurně ovládá loko do rychlosti 100 km/h v reálu (při brzdění je potřeba jí hlídat ), fotku máš o kousek výše. V MSTS jí to ještě tak dobře nejde, on má Zbyněk příliš mnoho omezujících podmínek .
Petr Šimral
PS: Pokud tatínek vedl DB 612, tak pro jistotu okamžitě usíná, aby jí nebylo špatně.
Tož gratulujem, fotre ... len tak mi napadá, či vlastne máš vodičák na kočík a či si absolvoval kurz oteckov - aby si bezpečne absolvoval cestu s miminom do krčmy a späť domovduuso napsal:Takže od dnes 00.40 som úspešne vkročil do klubu oteckov aj ja, synátor má 51 cm a 3,6 kg, radosť je obrovská...
Poznanie už má , takže teraz nastane praktická časť , v prípade meškania, alebo neschopnosti budeTax napsal:...a či si absolvoval kurz oteckov - aby si bezpečne absolvoval cestu s miminom do krčmy a späť domov:?:
Ešte si zabudol na toto:nebulus napsal:... v prípade meškania, alebo neschopnosti bude ...
To je snáď všetkým jasné a považoval som to za samozrejmosťTax napsal:Ešte si zabudol na toto: