Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Si si istý, že WinRar naozaj zamrzne? Koľko si čakal? Nemôže to byť tým že je v tej zložke zabalených množstvo súborov a tvojmu PC trvá kým to rozbalí???

bob57_cz napsal:
Vitas napsal:
Zdravim, dnes mně přišla trať 321. Vložím CD, chci rozbalit ale nejde to. Pokud na TRAT_321 kliknu tak WinRAR zamrzne (zamrzl i WinCommander). Pokud ve WinCMD kliknu pravým tlačítkem a dám extrahovat, napíše mi to 1 000 000 chyb (každý soubor v tom RARu je poškozený). Nevím co s tím nemohl by mi někdo poradit, nebo nemá někdo stejný problém??
Asi bude nedostatek paměti včetně swapu. Restartuj systém a zkus to znovu v TCMD, ale ne pravým tlačítkem s vyvolaným kontextem. Označ soubor.rar a z horní lišty vyber funkci rozbalení.

Vše zkusim.

Vitas napsal:
bob57_cz napsal:
Vitas napsal:
Zdravim, dnes mně přišla trať 321. Vložím CD, chci rozbalit ale nejde to. Pokud na TRAT_321 kliknu tak WinRAR zamrzne (zamrzl i WinCommander). Pokud ve WinCMD kliknu pravým tlačítkem a dám extrahovat, napíše mi to 1 000 000 chyb (každý soubor v tom RARu je poškozený). Nevím co s tím nemohl by mi někdo poradit, nebo nemá někdo stejný problém??
Asi bude nedostatek paměti včetně swapu. Restartuj systém a zkus to znovu v TCMD, ale ne pravým tlačítkem s vyvolaným kontextem. Označ soubor.rar a z horní lišty vyber funkci rozbalení.

Vše zkusim.

Hlavně to zkus ještě i na jiném počítači, pokud by i přesto DVD vykazovalo chyby (může se stát), tak mi napiš e-mail a domluvíme se na náhradě.

Taky bych se přiklonil k tomu,že PC trvá moc dlouho,než rozbalí celý instalák,např. u 090 to trvá i několik minut podle PC...Stačí se podívat na kontrolku disku,pokud svítí či pomrkává,tak se soubor extrahuje a musí se čekat.

Možná by taky pomohlo obsah DVD nakopírovat na HDD a otamtud ho zkusit rozbalit. HDD je přeci jenom podstatně rychlejší....

Vitas- problem muze byt v mechanice, stejny problem jsem mel i ja s moji starou, ne moc kvalitni mechanikou znacky LG. BP jsem nainstaloval na 10. pokus, 321 asi na 6, furt mi to psalo chyby. Zkus si sehnat cistici CD (cca 100kc) a pokud by ani to nepomohlo, chce to novou mechaniku....

Fabio napsal:
Vitas- problem muze byt v mechanice, stejny problem jsem mel i ja s moji starou, ne moc kvalitni mechanikou znacky LG. BP jsem nainstaloval na 10. pokus, 321 asi na 6, furt mi to psalo chyby. Zkus si sehnat cistici CD (cca 100kc) a pokud by ani to nepomohlo, chce to novou mechaniku....

No zkusim vyčistit CD a pak kdyžtak i tu mechaniku :wink:

Nevim kam to napsat když tak ať to moderátor dá někam jinam. Prosim vás jde nějak mít pouze jednu instalaci MSTS a na ní mít tratě jak BP tak 321? (Co nejjednoduší způsob, něco s tím přejmenováním GLOBALů) Chci mít například jednotný trainset pro obě tratě atd.

vitas

Určitě to jde sám používám obě tratě,mám Zvlášť globaly a tratě.Pak jen v total commmandru přepíši global.gui,a routes.

Re: vitas

latich napsal:
Určitě to jde sám používám obě tratě,mám Zvlášť globaly a tratě.Pak jen v total commmandru přepíši global.gui,a routes.
Já přepisuju jenom GLOBALy, ale to je podmíněné používáním Train Store.
Můžu vědět proč přepisujete GUI??? Co tam má jiného trať 321 než třeba BP???

Pro běh trati je důležitý pouze Global,Gui ani Routes není zapotřebí přepisovat,stačí jen přehodit Global podle typu trati Xtrack x PB.Trainset je společný pro všechny trati,s tím není zapotřebí něco dělat.

Petr Novák napsal:
Pro běh trati je důležitý pouze Global,Gui ani Routes není zapotřebí přepisovat,stačí jen přehodit Global podle typu trati Xtrack x PB.Trainset je společný pro všechny trati,s tím není zapotřebí něco dělat.
Petře, nemáš pravdu - pokud by na obsahu složky Routes nezáleželo, tak proč se nesnesou tratě na bázi BP s Xtracks - stačí, aby v Routes byla trať v Xtracks, která nesnese Global BP a MSTS spadne.

Martensi,nechci generalizovat,ale měl jsem na Xtrack jednu trať,která jela pod PB,myslím Luhačovice,normálně v Routes a nic se nedělo.Problém nastal až při pokusu,tu trať spustit,pak to opravdu spadlo.Přičina je možná v tom,že jsem použil upravený Global,ne ten obyčejný.Nemyslím tím pod Binem,ale před Binem.To asi málo znalí nepochopí,jak je to myšleno,tím se jím omlouvám. :wink:

Ja mam trate 321, BP, 183, Luhacovice atd.
Routes mi prehazuje automaticky Train Store, Global mam taky vicemene spolecny, akorat si u neho musim vzdy prepsat Tsection.dat
O tom ze bych si mel menit Gui, o tom ani nevim, v kazdem pripade mi MSTS jede jak ma.

Jan Paloch napsal:
chtěl bych se zeptat jsou v té vaši trati vozy,lokomotivy a podobné? :eek:

Jako v čem, pokud myslíš Martinovu 321 tak je tam pouze trať, global a sound. Jedině kdo dává i trainset k trati je Zbyněk, Tygy.

Naposled editoval moderátor:
alcapone napsal:
Jan Paloch napsal:

Jako v čem, pokud myslíš Martinovu 321 tak je tam pouze trať, global a sound. Jedině kdo dává i trainset k trati je Zbyněk, Tygy.

S trainsetem je moc práce, neustále něco přibývá, něco se aktualizuje, a já se s tím nechci zdržovat, chci veškerý čas věnovat stavbě tratí.
Kdyby se trainset neměnil, tak by mi nevadilo ho taky přidat na dvd, jenže se mění a s takovou bych ho brzo posílal neaktuální a to by pak byly velké zmatky

Stavitelxx napsal:
alcapone napsal:
Jan Paloch napsal:

S trainsetem je moc práce, neustále něco přibývá, něco se aktualizuje, a já se s tím nechci zdržovat, chci veškerý čas věnovat stavbě tratí.
Kdyby se trainset neměnil, tak by mi nevadilo ho taky přidat na dvd, jenže se mění a s takovou bych ho brzo posílal neaktuální a to by pak byly velké zmatky
Souhlasím,řekl bych,že trainset udržovat pořád aktuální je asi největší piplačka a skoro bych řekl,že s počtem nových modelů se to ani udržet nedá.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře