Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
VáclavS napsal:Aktivitu Radotín 24 jsem zapomněl smazat...
prolam napsal:Dobrý den, dnes jsem si stáhl trať 120 od VáclavaS. Rozbalil všechny soubory do mé instalace s MSTS. Jezdím trať BP. Jenže když v nabídce MSTS Traťe a vlaky kliknu na trať 120, MSTS spadne. Co mám dělat?
Miky945 napsal:prolam napsal:Dobrý den, dnes jsem si stáhl trať 120 od VáclavaS. Rozbalil všechny soubory do mé instalace s MSTS. Jezdím trať BP. Jenže když v nabídce MSTS Traťe a vlaky kliknu na trať 120, MSTS spadne. Co mám dělat?
Zdravím,
Nejede náhodou trať 120 pod X-trackem???![]()
Václave, těma kolejema to není. Já z nich postavím cokoli, je to jen rukama. Problém je jinde. Začínal jsi jako hodně mladý stavitel. Však jsi nám to každý rok na slezině prezentoval. Nyní už víš co a jak a myslím, že by Ti práce šla lépe od ruky a to co jsi dělal 3 roky bys zvládl za půl roku. Klidně bych začal znovu od píky a jasně, že Xtracks je lepší volba. Máš tam i úzkokolejky.VáclavS napsal:Pro jednoduchost kolejiva jsem ji dělal na BPčku, ale s odstupem času to chápu jako nevýhodu. S xtrackem by to bylo zajímavější.