Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
plany stanic

Keby niekto chcel postavit trat Sturovo-Nove Zamky tak mam presné dokumentacie kolajiska oboch stanic a velmi rad to poskytnem skusenym modelarom.

Lubos napsal:
To Jene

Chcel by som sa opytat kedy bude aktualizacia k tejto trati???
dlho sa o tratinehovori hadam ste od toho neustupili.
Krajina by do toho bodla
Nebudete s tratou pokracovat do Bratislavy????

Na trati sa pracuje,ale ide to pomaly ako každá stavba na ŽSR,keď dochádzajú peniaze.

Ahoj Jene!
Chcem sa spýtať či neplánuješ to potiahnuť až do BB bolo by to skvele . Ak by si to robil tak by to podľa mňa bolo lepšie bez elektrifikácie aspoň nech nejaká pamiatka zostane v takejto podobe. diky :)

tak tak myslim, že pamiatka by to bola dobrá viem, že je to ťažka robota neviem v tom robiť tak neidem radšej nič hovoriť

sallynko napsal:
Ahoj Jene!
Chcem sa spýtať či neplánuješ to potiahnuť až do BB bolo by to skvele . Ak by si to robil tak by to podľa mňa bolo lepšie bez elektrifikácie aspoň nech nejaká pamiatka zostane v takejto podobe. diky :)

Pravdaže,že to plánujem potiahn uť až do BB a bez elektrifikácie,všetky podklady už mám okrem videa,len momentálne je rozpracovaný úsek Hr.Dúbrava-B.Štiavnica.

Robo napsal:
... a môžem vedieť, v akom stave je tento úsek ?

Ak myslíš úsek Hr. Dúbrava-B.Štiavnica,tak je to takmer hotové,len nemám momentálne na to toľko času,koľko by to potrebovalo a zháňam čo najpodobnejší viadukt do Kozelníka a jednokoľajný viadukt do B.Belej.

Jene napsal:
Robo napsal:
... a môžem vedieť, v akom stave je tento úsek ?

Ak myslíš úsek Hr. Dúbrava-B.Štiavnica,tak je to takmer hotové,len nemám momentálne na to toľko času,koľko by to potrebovalo a zháňam čo najpodobnejší viadukt do Kozelníka a jednokoľajný viadukt do B.Belej.

Myslel som od N. Bane do Zvolena, ale nevadí 8) Aj tak ďakujem za odpoveď :D

Kedy sa mozeme tesit na aktualizaciu a co vsetko bude obsahovat??
Neuvazujete o tom ze by ste to potiahli az do Bratislavy?

Tak moment, Vladivostok jsem si zamluvil Já. A nebo budou verze dvě. Asi tak za 200 let usilovné práce se tam potkáme.

Kdyby jste raději hlásili, jaké budovy už máte vymodelované, což by každému staviteli pomohlo nebo jej inspirovalo stavět určitým směrem. (v mém případě jsem natáhl paprsek na Řečany, Kolín a Prahu - uspíšily to právě originál modely od Michala a Romana a materiály od dalších lidí)

Zbyněk Šemora napsal:
Tak moment, Vladivostok jsem si zamluvil Já. A nebo budou verze dvě. Asi tak za 200 let usilovné práce se tam potkáme.

Kdyby jste raději hlásili, jaké budovy už máte vymodelované, což by každému staviteli pomohlo nebo jej inspirovalo stavět určitým směrem. (v mém případě jsem natáhl paprsek na Řečany, Kolín a Prahu - uspíšily to právě originál modely od Michala a Romana a materiály od dalších lidí)

Moja reč... :D A chcem poďakovať Romanovi, Michalovi & spol. za ich prácu.

:lol: Já chci v MSTS jezdit nejen do Vladivostoku, ale rovnou na dálný východ, až k Beringova průplavu, a pak na jih do Severní Koreje, ale pochybuji, že by mezi modeláři byl nějaký zapálený komouš,který by vymodeloval billboardy Kim čong ila, či oprýskané budovy na nádraží v Pchjongjang. :lol: :lol: Sranda co ?

Riadne mi to s touto traťou blbne. Editor ide v pohode, keď si hodím explore route, tak tiež v pohode, ale keď si hodím akúkoľvek misiu, tak ma posiela k bilovi. Posielať ma začína až po načítaní danej misie, keď čakám na úvodné okno ( neviem to ináč nazvať, ale je to F11). Zvyšné trate, ktoré mám idú v poriadku.

Právě jsem s vypětím všech sil dokonči nádražní budovu ve Vladivostoku :D :D :D . Takž, kdo tam bude dřív? :twisted: Teď se chystám na modely do moskevského metra a aktivitu R208 Dukla v trase Praha - Moskva 8)

Back
Nahoře