Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Jene napsal:
Všetky vozy na stránke trate ZSR150,ktorých rady sú v trainsete BP sú preznačené a naklonované podľa 3. update trainsetu BP a mali by byť s ním kompatibilné...Na úprave aktivít sa ešte pracuje.

to akoze na stranke raiman.motorhorse??, lebo tam ziadne aktivity zatim nevidimm.....a taktiez ani vozne

no ono je to tam trošku nešikovně udělané. stránku si zobraz v internet exploreru a navrchu po obrázkem laminátky je potom lišta s rozbalovacími tlačítky.

kakawko napsal:
Proste ja som bol nasrtay ze som to wazne stahoval 10 hodin a stiahol som to zle....nechcel som tak vybuchnut takze sorry...

OK, beriem a nabuduce skus pouzit na stahovanie nejaky poriadny kus softwaru ... vysledky su v 99% pozitivne ... jak do rychlosti tak do spolahlivosti ...

cujte,opravoval som si consisty v Con Buildery podla tych vlakov co mam ale itak ked spustim aktivitu R 811 Horehronec vypise mi chybajuci zsr 810.... robi mi aj ine chyby pri ostat.aktivitach,mozete mi nejak pomoct, ci sa tie aktivity budu este upravovat?

alanko: Jedine obmedzenie demoverzie je ze v adresari ROUTES to zobere len prve dve trate (ostatne "features" plnej verzie su viacmenej nah ... zbytocne) ... takze ak budes drzat v adresari ROUTES napr. len tu trat (dve) ktoru hravas (co som ja ostatne robieval stale), nebudes mat ziadny problem, program je inak plne funkcny ... a keby nedajboze bol problemom cudzi jazyk, u mna jesto k dispozicii slovencina ...

jj uz som to pochopil lebo predtym zobrazovalo len europe1 a europe2 kt.su v povodnej slozke routes,nechal som tam len bp a vsetko funguje,thx

Chlapi, zdravím. Mám problém a teď nevim jestli u mě a moji RAM, při aktivitě odklon Batory, při přehození textur na stmívání mi vyskočí chyba v syswtémá, že paměť odkazuje ... na chybu 0000 atd. Když dám starší verzi, tak mi to nenapíše nic, a hra mi vytuhne a spadene. :?: Máte někdo podobný problém. S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Chlapi, zdravím. Mám problém a teď nevim jestli u mě a moji RAM, při aktivitě odklon Batory, při přehození textur na stmívání mi vyskočí chyba v syswtémá, že paměť odkazuje ... na chybu 0000 atd. Když dám starší verzi, tak mi to nenapíše nic, a hra mi vytuhne a spadene. :?: Máte někdo podobný problém. S pozdravem Dan.

Ak používaš nové počasie,tak si tam vráť pôvodné a malo by to fungovať...na rovnaký problém som narazil aj ja,len som zatiaľ neprišiel na chybu,ktorá to spôsobuje...môže to byť niektorým animovaným objektom...

cafte,
kde sa daju najst vozy k aktivitam ? hlavne DB, OBB, NS, S. na zugsimulator.de som nasiel len Tbis.
Co s ostatnymi : Zagkks, Zk, Zans, Shims, Hbis, a pod.
ZSR_raj_pack som tiez nestretol. Je toho hodne co mi chyba, ( CD skusim este posmejdit po weboch) preto som vdacny za kazde info, link na model.
TNX

Back
Nahoře