Trať Luhačovice (341 a 346)

Mno tak:
1.kompletně jsem odinstaloval a nainstaloval MSTS
2.nainstaloval jsem Xtracks 3.14
3.hodil jsem tam trať luhačovice po verzi 1.3 včetně

tohle jsem udělal a trať mi nefunguje

jestli víte co přesně s tím tak prosím napište...

Neinstalovat X-track!!!!
Trať ho nepotřebuje a u ní být nesmí! Kompletně odinstalovat..nainstalovat, nakpčit trať a global...toť vš:-)

Naposled editoval moderátor:
okiiii díky hned to du trynout... Xtracks jsem tam měl dříve k druhým tratím... :) jsem to ale d*bil njn díky ještě jednou moc

No jo, ide na mňa skleróza. Ale keď som mal zlý GLOBAL, tak som ani MSTS nespustil. Jazdenie po tráve sa dá dosiahnuť aj takto. Ale čo MSTS, to unikát...

2 Tomáš Volejník> bude v nejbližší době nějaká aktualizace tratě? nebo neplánuješ nějakou změnu?
A ještě jakym směrem se bude trAť rozrůstat? pokud teda bude?...díky a a AHOJ!

VolejnikTomas : Global jsem zkoušel jak z BP tak z Train-sim a pořád mi to dělalo to samé

Takže nakonec jsem odinstaloval celý MSTS...nainstaloval MSTS...nainstaloval Luhačovice a prozkoušel jsem všechny možné Globaly ale teď mi bz Xtracks hra při načítání vyhodí že v programu se vyskytla chyba...(odeslat,neodesílat)... teďka už teda ale fakt nevím co s tím

Řekl bych,že jsi nedodržel postup při přeinstalaci MSTS a dále se to už na to všechno nabalovalo.Při odinstalaci MSTS se musí vyčistit registry,při běžné odinstalaci se všechny hodnoty v klíčích registru nesmažou.Až je vyčistíš,tak teprve můžeš instalovat znovu MSTS.Vyzkoušej si,zda-li běží defaultní trati.Stačí volná jízda.Pak musíš nainstalovat nový Global,ne trať!Luhačovice používají Global z trati p.Šemory,ten tam musí být,jinak trať nespustíš.Až tam budeš mít nový Global,nainstaluj si trať.Pak by mělo všechno běžet v pohodě.Global získáš u p.Šemory,když ho slušně požádáš,pokud nemáš jeho trať BP.Žádný XTrack tam necpi,všechno potřebné je v tom Globalu.

Ja by som skôr bol za to, že ho trošku tie GLOBALy domýlili ... nech skúsi dať preč všetky trate tak aby tam ostali len Luhačovice, vloží tam GLOBAL priložený k trati BP (ak ho nemá, nech použije ten čo je na train-sim.cz) ďalej nech skúsi spustiť trať najprv v editore, v prípade ak nenabehne ani editor, nech opäť skontroluje, či sú tam naozaj LEN Luhačovice a či je tam naozaj SPRÁVNY GLOBAL. Ak to pôjde, nech skúsi vytvoriť aktivitu tak, že vytvorí hráčov vlak, vyberie preň súpravu a trasu (ak žiadna nie je, nech vytvorí) a túto aktivitu uloží (nevypisuje briefing ani popis aktivity, cieľom je aby ho pri ukladaní upozornilo, že bude nehrateľná. Následne nech spustí MsTS a ak to ani potom nepôjde, je na čase ačať hľadať chybu niekde inde.

Takže díky všem co přidali pomoc a hlavně Petru Novákovi!!!
Smazal jsem veškeré registry o MSTS znova nainstaloval hodil global a ejhle... funguje to!!! ještě jednou děkuju!!!

Hawk napsal:
2 Tomáš Volejník> bude v nejbližší době nějaká aktualizace tratě? nebo neplánuješ nějakou změnu?
A ještě jakym směrem se bude trAť rozrůstat? pokud teda bude?...díky a a AHOJ!

No možná bude velikonoční nadílka :wink:. Když dnes nepůjdeš brzo spát, tak se třeba dočkáš :lol: .

Můžete tahat z http://www.train-sim.cz aktualizaci na verzi 1.4. Hotovo z Kunovic po vjezdové do Starého Města.

Jinak k možnému vývoji trati:
- 330 - Staré Město u U.H. - Moravský Písek -
- 340 Kunovice - Veselí n. M. - Bzenec -
- 342 Bzenec - Moravský Písek

Nejdřív by mělo přijít na řadu St. Město a kousek koridoru směrem na Mor. Písek. Vše to ale bude záviset na příznivé konstalaci hvězd, hardwaru a softwaru .

Tak jsem si nainstaloval update na 1.4 a nestačil jsem se divit,ve volné jízdě z Bojkovic město mě to v druhé zastávce hodilo zpět na začátek trati v Bojkovicích ,pak další návěst byla Stůj a po projetí se rychlost zvýšila až na 589km/h a za chvíli se objevila hláška,že jsem se vykolejil.Pak jsem zkusil volnou jízdu do Luzhačovic a zase to samé,hodilo me to na začátek trati při vjezdu do druhé stanice.Máte někdo s tímhle nějakou zkušenost?Původní Global s tratí jsem neinstaloval,Luhačovice mám ve stejné složce jako BP,takže jedu na Global p.Šemory.Aktualizaci mám poslední.

Petr Novák napsal:
Tak jsem si nainstaloval update na 1.4 a nestačil jsem se divit,ve volné jízdě z Bojkovic město mě to v druhé zastávce hodilo zpět na začátek trati v Bojkovicích ....
Já ji ještě nejel, ale připomíná mi to můj problém u tunelu před Blanskem, když mi tam jeden čas vykolejovaly vlaky, v lepším případě se roztrhly. Vzpomínáte? Pak jsem tam laboroval s kolejemi a při testovaání jsem vyjel z Blanska do kritického tunelu a najednou mne to vyhodilo zpět někam ke vjezdu do Blanska. Pomohlo až vykopání asi kilometru tratě, SAVE, nová pokládka a byl klid.

Musím velmi pochválit tady tuto trať.Vúbec sem nevěděl že někdo moju "rodnů" trať staví a tak sem byl velmi příjemně překvapen.Huba mi ještě víc spadla jakmile sem simulátor spustil a viděl tu prácičku.Velmi reálná to můžu potvrdit,protože bývám asi 100m od dráhy(i když nějaké nepřesnosti zde jsou ale to se nedá nic dělat,dobře vím jak se blbě poroučí simulátoru).Velmi se mi líbí krajina,no zkrátka je perfektně udělaná se všema blbosťama co po okolí jsou.Jenom škoda že není dodělaná trať na Slovácké strojírny z Uherského Brodu, z tama někdy vyjíždí celkem zajímavé nákladní vlaky. Jinak musím vyslovit velkou chválu autorovi této tratě. SKVĚLÁ PRÁCE

shane: Vlečku do Slováckých strojíren jsem měl původně v plánu udělat, bohužel nevyšel čas na zdokumentování, ale výhledově by vzniknout mohla.

Petr Novák: Tak jsem si schválně projížděl inkriminované úseky na trati stažené z webu, na aktuálním BP Globalu, a na žádný problém jsem nenarazil.

Jakým směrem budeš rozšiřovat trať?Máš v plánu postavit koleje až do Veselí nad Moravou?

Někdy mi trať funguje bez problémů,někdy mě to vyhodí v první stanici a podle mě to je spojeno s přepínáním pohledu,na další souvislosti jsem nepřišel.Po vyhození na začátek trati je kamera nastavena jako po zmáčknutí klávesy 3,ale v maximální možné výšce.

Back
Nahoře