Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Dotaz: Stáhnul jsem si archiv s tratí i s globalem, přesunul složku Routes i Global trati Bratislava - Praha, místo ní nakopíroval tyto složky tratě 180 a po spuštění MSTS a kliknutí na položku "Výběr tratě" následu pád k Billovi. Nevíte, čím by to mohlo být? Děkuji

Tak problém už je vyřešen. Už se těším, až si trať projedu. :ole:

JOHNZ: Ano, už mi to došlo. Vrátil jsem se k MSTS více než po roce, tak si musím trošku osvěžit znalosti... :eek:

Naposled editoval moderátor:
Tak abych vás potěšil, po rozbalení dárků sem se rozuhodl že zatnu zuby, a pustím se do své první"lehké aktivity na této trati.

Děkuji za ní.

ok,díky tak to si asi trať nezajedu páč mám na tom disku kde je MSTS asi jen 142mb volnýho místa :( ,nj zkusím to nějako vymyslet :roll:

Tak to mě hodně zklamali, já tam dva roky nejedu (dřív jsem jezdil alespoň jednou ročně), a oni mi ji zruší :mad: . Se divím, že stíhají GVD :roll: .

Nechci kazit jistě velikou radost, ale je to nutný. Spustil jsem si zimní volnou jízdu z Železný Rudy do Klatov a zjistil jsem absenci souboru Brcalnik.ace -ve Snow texturách (už mám nakopírováno) a hned za železnou rudou je podjezd(pod ním vede silnice) není zasněžený. Jinak moooooooooc pěkná trať

O tom zeleném podjezdu vím,ale nevím jestli u něj existuje zimní textura.Kdyby jo pošlete doplním.

Moc pěkné, zatím jsem stihnul projet akorát Klatovy-Železná Ruda, ale fakt super.
Chci se zeptat, ta dvacítka z Brčálníku směrem dolů je plánovaná? Nebo to je omyl v té aktivitě?
Inač bysme mohli přejmenovat Železnou rudu na Železná Ruda-Alžbětín :) ať jsme aktuální :))))

Přejmenovat to lze,to je nejmenší problém,jinak z Brčálníku směrem na Špičák je opravdu dvacítka kvůli nechráněnému přejezdu a špatným rozhledovým poměrům,z opačné strany je čtyřicet,jsou lepší rozhledové poměry.

Čouda napsal:
Nechci kazit jistě velikou radost, ale je to nutný. Spustil jsem si zimní volnou jízdu z Železný Rudy do Klatov a zjistil jsem absenci souboru Brcalnik.ace -ve Snow texturách (už mám nakopírováno) a hned za železnou rudou je podjezd(pod ním vede silnice) není zasněžený. Jinak moooooooooc pěkná trať

Obojí by vyžadovalo svou vlastní zimní texturu. Jakmile bude dodána (může se podílet kdokoliv a nemusí to čekat jen na autora tratě) tak není problém archiv na webu opravit a zmíněné textury vystrčit i bokem jako update. Prozatím u chybějící zimní textury lze problém řešit nakopírováním té letní.

Pro modeláře budov,kdyby měl někdo zájem nějaké pro trať vytvořit,některá nádraží jsem nafotil a poslal J Skůrovi,který mi už dělal model zastávky Zbůch a stavědla v Nýřanech.Protože je mi jasný,že Jarda je ponejvíc vytíženej svými super modely tak by se s ním asi nebyl problém domluvit.Jinak samozřejmě mám fotky i doma k poslání.

Také jsem chtěl projet novou trať a opravit pro ni moje aktivity, ale bohužel, chce to po mě heslo. Proč, co sem komu co provedl. Te za trest, že mám momentálně rychlý internet.

bob57_cz napsal:
alcapone napsal:
Také jsem chtěl projet novou trať a opravit pro ni moje aktivity, ale bohužel, chce to po mě heslo. Proč, co sem komu co provedl. Te za trest, že mám momentálně rychlý internet.
Tak se tam nesnaž lézt ftp klientem a stahuj jako ostatní přes www(80) nebo nepoužívej hromadné paralelní stahování více souborů najednou a používej pro stahování frontu ( vlastnosti stahování downloadmanažeru DAP,...).
Problém vyřešen, Opera používá svůj download manažer, který nechtěl spolupracovat se stránkama, tak jsem otevřel stránku v IE a v klídku stáhnul i bez manažera. Děkuji

Back
Nahoře