Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Celý den čekám na odpověď...Děkuju....Akorát teď jsem na to taky přišelVolejnikTomas napsal:Do noci klávesami + a - , když je podržíš. Ale ne těmi na numerické klávesnici. Do zimy to nejde.
Tak to by mne zajímalo, co Hawku na Tvou větu řeknou takoví lidé, jako Zbyněk, Šnek, Tygy nebo Jene .......Hawk napsal:Celý den čekám na odpověď...Děkuju....Akorát teď jsem na to taky přišelVolejnikTomas napsal:Do noci klávesami + a - , když je podržíš. Ale ne těmi na numerické klávesnici. Do zimy to nejde.....Ale i tak díkec...asi jsi jediný kdo tady umí routeeditorem a trať Luhačovice podle toho taky vypadá ....myslel jsem když to nikdo neví, že to bude nějaké total combo "del+ctrl+l+d+s+shift"
![]()
Martens napsal:Tak to by mne zajímalo, co Hawku na Tvou větu řeknou takoví lidé, jako Zbyněk, Šnek, Tygy nebo Jene .......
VolejnikTomas napsal:Do noci klávesami + a - , když je podržíš. Ale ne těmi na numerické klávesnici. Do zimy to nejde.
Úprava terénu: Na tvorbu kopce používám kus silnice většinou 250m nebo ten nejdelší 20/1500. Nakloním, zarovnám doladím a poslední nerovnosti pak opravuji klávesou F (rada od Martina) buď bod nebo označím větší plochu. Ale pokud potřebují strmý zářez u trati, tak dám zarovnávací silnici na vrchol kopce a postupně zarovnávám terén směrem k trati, až koleje mírně zasypu. A pak se začne ručně dlabat bod po bodíku, aby se vytvořil strmý svah (příklad CHoceň, Bubeneč - Sedlec, Adamov vjezd, Skalice - Doubravice, atd) Vhodné kláwesou W si zobrazit transparentní rastr.Milik napsal:uprava terenu v MSTS je fakt hôza spravit velku rovinu alebo kopec to sa este da ale drobne upravy v okoli trate to je "mision inpossible" potrebujem urobit zárez trate a kanál ale som prisiel na to ze sa to neda, ked pouzijem metodu upravy terenu pomocou kúsku cesty a klavesy "Z" tak to spravi moc velku jamu a ked to idem upravovat kurzorom, tak k tomu sa racej ani nebudem vyjadrovať.....![]()
neexistuje este nejaky iny sposob upravy terenu :?:
Dá. Na kartě Terrain v políčku width. Ale taky to není výhra. Když se tam místo původních 18 nastaví třeba 10, tak někde terén zasahuje přes koleje. Ty zbylé dvě políčka zase určují sklon svahu.Milik napsal:a neda sa nastavit aby sa teren vedla cesty zarovnal do vzdialenosti dajme tomu 1m a nie 10m
Kde to prosim najdu ? Ja to hledal v editoru a nenasel tu kartu terrainVolejnikTomas napsal:Dá. Na kartě Terrain v políčku width. Ale taky to není výhra. Když se tam místo původních 18 nastaví třeba 10, tak někde terén zasahuje přes koleje. Ty zbylé dvě políčka zase určují sklon svahu.Milik napsal:a neda sa nastavit aby sa teren vedla cesty zarovnal do vzdialenosti dajme tomu 1m a nie 10m