Trať Kúty - Brno - (směr Praha) - archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Stárnu ,blbnu. Už jsem ho tam nakopíroval. Má to asi 500kilo.

ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/db_WRrmz.rar

Kdyby ještě něco chybělo, dejte vědět.
O víkendu i včera jsem pracoval na dodělávkách trati. Na připomínky uživatelů jsem dostavěl brány TV v Pardubicích a v České Třebové jsem dostavěl perony. Je pravda, že takový Košičan se tam nevešel. Dalo se to protáhnout téměř o 100m. Kusé koleje na pražském zhlaví jsem měl neúměrně dlouhé. Jednoduše jak jsem koukal na fotky, perony jsou skutečně od návěstidla k návěstidlu. Dále jsem tam vyměnil některá návěstidla. Některé jsou nižší výšky kvůli peronům. Doplnil přechody jak na Olomouckém zhlaví, tak do ČMKS a opět to tam vypadá o něco reálněji. Ještě bych uvítal fotky zástavby v ČT kolem nádraží.
Po aktualizaci bude nutné otevřít editor úkolů a otevřít libovolnou aktivitu. Zahlásí vám to poznámku, že servis XY je staršího data, několikrát (prodloužení značek peronů). Pak jen zadáte přepočítat a uložit a vše bude už fungovat bez poznámek.
Pokud někdo má vlastní aktivitu, kde má ve šturcích v ČT odstavená vozidla (až na kozu), tak tam to chybu hlásit bude. Já testoval pouze oficiální aktivity.
Jinak vyzývám všechny, kdo bydlí někde u této trati a nějaká dominanta mu tam chybí, může zaslat dokumentaci (v emailech fotky do 100kilo/kus) a rád to upravím. (viz Mates Kostěnice, atd)

Naposled editoval moderátor:
Screeny sú naozaj kuriózne,keď som ja išiel NS tak ma zastavilo na vchodovom.Potom prešla Odra a osobák a v pohode som išiel ďalej.Jedna otázka - ako si to odfotil s takej výšky?Je to naozaj dobrý pohľad a krajina vypadá úplne inak ako pri pohľade 4.

No to je právě taky kuriozní. MSTS najednou přestalo sekat tu maximální vzdálenost u pohled 4, proto mě ten pohled pustil v podstatě skoro až do Český Třebový a až tahle vysoko. Takže jsem si Odru a Os prohlédnul důkladně. -:))

Nove znaceni

Chtel bych se zeptat jestli bude zverejneno nove znaceni wagu obdobne jako nadavno engy? Dekuji za odpoved

dotaz pro pana Šemoru : Hodil jsem teď do trati tu poslední aktualizaci (40) a nastal mi jeden problém. Kuty-Hodonin-Brno až po Semanín je místo zelené plochy (trávy) pouze bílá průhledná plocha. Směr od Pardubic (beru to teď podle patchů) je v pořádku. Směr od Prahy až cca 1 km před Č.Třebovou je taky v pořádku.Pak je opět bílá plocha až po začátek perónů v Č.Třebové.Celé nádraží je pak ok až po Semanín. Pak už je jen bílá plocha jak jsem psal na začátku.Všechny objekty tam jsou,chybí jenom ty traviny. Neměl jsem moc času projet celou délku tratě od Pardubic, tak že o nich mluvím spíše jako o začátku patche z tohoto směru.Měl by jste prosím nějakou radu ?Předem díky.

Nevím čím to může být,ale při aktivitě R670 po odjezdu ze stanice Brno hl.n. se mi najednou vypne Train Simulator.Mohl by mě prosím někdo poradit co s tím dělat.Musí ještě na sebe prásknout,že jsem uplný začátečník a tak bych prosil aby při odpověďi byla tato skutečnost zohledněna.Dík

AlesB napsal:
dotaz pro pana Šemoru : Hodil jsem teď do trati tu poslední aktualizaci (40) a nastal mi jeden problém. Kuty-Hodonin-Brno až po Semanín je místo zelené plochy (trávy) pouze bílá průhledná plocha. Směr od Pardubic (beru to teď podle patchů) je v pořádku. Směr od Prahy až cca 1 km před Č.Třebovou je taky v pořádku.Pak je opět bílá plocha až po začátek perónů v Č.Třebové.Celé nádraží je pak ok až po Semanín. Pak už je jen bílá plocha jak jsem psal na začátku.Všechny objekty tam jsou,chybí jenom ty traviny. Neměl jsem moc času projet celou délku tratě od Pardubic, tak že o nich mluvím spíše jako o začátku patche z tohoto směru.Měl by jste prosím nějakou radu ?Předem díky.
Zkus hru v daném místě uložit, a poté znovu načíst.

to bohužel nepomáhá. Tohle není tzv.rovnoběžkový syndrom-bohužel. Můžu začít jízdu v Brně,nebo kdekoliv jinde z uvedených a prostě je tam pouze bílé nic.To vypadá ,že buď to mi chybí nějaké textury,nebo je něco špatně napsané.Aktualizace mám všechny správně za sebou, mám je dokonce všechny uložené,ale zatím jsem na to nepřišel. potřeboval bych zjistit pro začátek udaje o čtverci např Brněnského hl.nádraží,že bych se zkusil podívat v editoru trati,jestli to bude aspoň tam,nebo ani tam ne. AlešB

Anonymous napsal:
Nevím čím to může být,ale při aktivitě R670 po odjezdu ze stanice Brno hl.n. se mi najednou vypne Train Simulator.Mohl by mě prosím někdo poradit co s tím dělat.Musí ještě na sebe prásknout,že jsem uplný začátečník a tak bych prosil aby při odpověďi byla tato skutečnost zohledněna.Dík

Napiš co Ti hlásí MSTS.

Boby napsal:
Anonymous napsal:

Napiš co Ti hlásí MSTS.
Nehlásí nic.Prostě se celý vypne.

Anonymous napsal:
to bohužel nepomáhá. Tohle není tzv.rovnoběžkový syndrom-bohužel. Můžu začít jízdu v Brně,nebo kdekoliv jinde z uvedených a prostě je tam pouze bílé nic.To vypadá ,že buď to mi chybí nějaké textury,nebo je něco špatně napsané.Aktualizace mám všechny správně za sebou, mám je dokonce všechny uložené,ale zatím jsem na to nepřišel. potřeboval bych zjistit pro začátek udaje o čtverci např Brněnského hl.nádraží,že bych se zkusil podívat v editoru trati,jestli to bude aspoň tam,nebo ani tam ne. AlešB
Všechny souřadnice jsou na každém instalačním CD, dávám je tam hned od počátku distribuce.
Pokud by tento problém měli všichni, tak je chyba u mě, ale tohle vypadá jako by byly násilně smazány soubory ve worldu.
Doporučuji vše zálohovat a zkusit novou instalaci z CD.

Anonymous napsal:
Boby napsal:
Anonymous napsal:

Napiš co Ti hlásí MSTS.
Nehlásí nic.Prostě se celý vypne.

U téhle aktivity to chce hodně často ukládat. Simulátor nezvládá načítat a tak se jednoduše bez udání důvodu zhroutí. To se mi stává taky. Podobně i u R671.

Ukládat to chce u kterékoliv aktivity, obzvláště při průjezdu Brnem. Klidně i každou minutu. A ještě doporučuju snížit na tu chvíli počet objektů v nastavení.

Zbyněk Šemora napsal:
Anonymous napsal:
Všechny souřadnice jsou na každém instalačním CD, dávám je tam hned od počátku distribuce.
Pokud by tento problém měli všichni, tak je chyba u mě, ale tohle vypadá jako by byly násilně smazány soubory ve worldu.
Doporučuji vše zálohovat a zkusit novou instalaci z CD.

Tak sice si dodeď nedokážu vysvětlit čím se to stalo,ale po reinstalaci tratě už všechno zase funguje jak má. :P

Kontra

Vlaky na train-sim.cz jsou ve stavu půlky prosince. Je to tam nahráno z CD které jsem tehdy dostal. Již jsem se dohadoval se Zbyňkem na tom aby mi posílal mejlem odkazy na nová vozidla která umístí na msts.tyk0kso.sk kam má přístup ale dosud jsem nic nedostal. Vzhledem k tomu že nejsem schopen sledovat co a kdy tam nahrál tak nejsem schopen pak aktualizovat tato vozidla ani u sebe. Nejsem příznivcem trainsetu pana T ale nejsem ani jeho odpůrcem. V současnosti je to jediný systém šířeji dostupný na webu. Teď v sobotu na slezině toto zaktualizujeme se Zbyňkem hromadně. Pak mi snad už budou konečně chodit odkazy mejlem což ale záleží na Zbyňkovi.
Bohužel přístupové jméno a heslo nemůžu pouštět do světa (aby to tam mohl Zbyněk nahrávat přímo a nemá to také smysl - musel by to nahrávat na 2 servery přes jeho pomalé připojení) neboť toto je dáno tím co po mně chce majitel tohoto serveru.
Přístup k těmto adresářům zaheslován nijak není. Takže pokud to chce nějaké přihlášení tak je to důsledek toho jak je server nastavený v případě neexistence požadovaného souboru. Pak zbývá pouze slovenský server do doby než proběhne doplnění i ke mně což bude vždy s menší či větší prodlevou.

Přátelé poraďte mi prosím někdo. Dneska jsem si kompletně přeinstalovat MSTS, natáhl do něj nový trainset od Zbyňka Šemory i poslední balík aktivit, které by už měly vycházet z nového značení. Potud bylo vše OK, pak jsem tam doplnil ještě jednu cizí aktivitu (BBK2), upravil jsme si příslušné consisty Conbuilderem, změnil jsem i ".act", takže vše chodí jak má, jen po startu MSTS mi to vyhodí několik klasických okýnek o chybějících souborech v Traisetu, které se vztahují právě k té aktivitě BBK2. Ta ale normánlě a bez problémů šlape, takže by v ní nic chybět nemělo. Co mám kde ještě přepsat?? Už fakt nevím, kde dělám chybu. Díky... :?:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře