A příspěvky boba nejsou pořád to samé ? Buď do něčeho ryje a káže o pravopise.Já se boba57_cz zastávám. Umí dobře poradit a někoho by to také naštvalo. Pořád dokola ty samé dotazy apod. :!:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A příspěvky boba nejsou pořád to samé ? Buď do něčeho ryje a káže o pravopise.Já se boba57_cz zastávám. Umí dobře poradit a někoho by to také naštvalo. Pořád dokola ty samé dotazy apod. :!:
Pavel14 napsal:Chtěl bych jenom říct jak se tady furt mluví o tom že moje trať bude v rovině,tak nebude.Už schánim sklony,tak to snad nebude žádná fikce.
Hynďa napsal:Pavel14 napsal:Chtěl bych jenom říct jak se tady furt mluví o tom že moje trať bude v rovině,tak nebude.Už schánim sklony,tak to snad nebude žádná fikce.
Takže budeš pokládat koleje znovu?
Pavel14 napsal:Hynďa napsal:Pavel14 napsal:Chtěl bych jenom říct jak se tady furt mluví o tom že moje trať bude v rovině,tak nebude.Už schánim sklony,tak to snad nebude žádná fikce.
Takže budeš pokládat koleje znovu?
No to zrovna ne,ale myslel jsem návěstidla a podobně.
Pavel14 napsal:Chtěl bych se zeptat,jestli někdo nemáte obrázky nebo fotky z ranžíru v Berouně.
Dominik napsal:Pavel14 napsal:Chtěl bych se zeptat,jestli někdo nemáte obrázky nebo fotky z ranžíru v Berouně.
No...., když mi vysvětlíte co je to ranžír, tak to vyfotím, protože jsem z Berouna a mám to pár metrů
![]()
Pavel14 napsal:seřaďovací nádraží( nákladní koleje )
Pokud je to jednoduchý objekt, proč to nezkusíš sám? Já jsem si zkusil pár objektů udělat a není to zas až taková dřinaPavel14 napsal:Chtěl jsem se zeptat,jestli by se prosím nenašel nějaký modelář na jeden model.
mikulda napsal:Pokud je to jednoduchý objekt, proč to nezkusíš sám? Já jsem si zkusil pár objektů udělat a není to zas až taková dřinaPavel14 napsal:Chtěl jsem se zeptat,jestli by se prosím nenašel nějaký modelář na jeden model.A je to dobrý odpočinek od stavění.