Trať Trnava - Kúty

Brzda1 je stejně borec. Staví traťe, vše si modeluje (velmi pěkné) a ještě vyhověl s modely ostatním stavitelům. Takových lidí si važte.

Celkovo TAZ a depo v TT obsahuje celkom slušný počet objektov (cca 80 objektov ), tu je ochutnávka dajakých, čo sa asi hodia všade:)
152793233d75a62f5e228ab67c6fa55d.jpg
dba81bf31b9f305376640278e0c2754e.jpg
582255614f9e01c555650cb7f1d4e218.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Naposled editoval moderátor:
Za ten žeriav Ti budem mimoriadne povďačný, minimálne na dve miesta ho postrádam.

V bratislavskom prístave také žeriavy nie sú, ale vo Vajnoroch by som o jednom vedel.

To nie je prístavný žeriav, ale keď bude treba, zmastím aj prístavný, základ už máme.

Zdravím pekná trať zo screenov kedy asi už konečne víde a bude sa dať po nej zajazdiť v MSTS prajem štastný nový rok

Čaute, moja otázka bude rovnaká ako v predchádzajúcich dvoch postoch.
Teda sa pýtam, či tento projekt už skončil, alebo je ešte nejaká nádej, že sa v simulátore povozím po hrbatej ?

Tento projekt je ako Lenin, večne živý, takže ja by som bol v kľude. Ak by som dokázal modifikovať stránku s modelmi, tak by som tam dajaké dohádzal, len to nejde a nové stránky sa mi zakladať nechce:). Na trati sa normálne pracuje, len momentálne sú robotníci z Letanoviec, čomu zodpovedá aj tempo. Je pravda, že by som mohol vydať hotové, len sa neviem rozhýbať a stále sa objaví niečo, čo tomu bráni ( aj moja lenivosť...). Ale raz to príde................

Na tých Letanovčanov bacha, aby nepomizlo z trate všetko železné a medené :-)
Ale ináč to sú dobré správy.

Back
Nahoře