Trať Trnava - Kúty

Musím priznať že som nad tým uvažoval... Zrkadlovku mám, mapy sú, video je... S tvorbou obejktou by pomohol kamarát ktorý to vie. Jediný problém je, že vôbec nepoznám prácu v tom programe. V train simulator editore som nepostavil nič. Strašne to seklo. Ani ten elektrický stlp tam nejde dať. Ale chcem pohladať návody na OR, a možno sa do niečoho pustím :-)

Novinky v oblasti MSTS som nesledoval už dajaký ten rok, tak ani neviem, kam sme sa pohli. Ale celá trať ma vygenerovanú krajinu, myslím, že som to dajako preklopil z máp NASA vtedy do MSTS a následne sa to samo celé vygenerovalo v MSTS. Koľaje sú položené na úseku Galanta-Kúty, Báhoň-Leopoldov, Leopoldov-Sereď- teda komplet. Tieto úseky sú komplet osadené aj s prostriedkami AŽD, ako návestidlá, prejazdy..atď. Na úsekoch Galanta- Cerová Lieskové, Báhoň-Leopoldov, Leopoldov-Sereď, Sereď-Galanta je trať kompletne osadená stavbami a vytvorená krajina, stavby sú všetky originál, nič nie je prevzaté - časť je zverejnená aj na dajakom mojom webe, už si nepamätám akom:), iba viem, že keď som tam chcel doplniť iné stavby, už mi to nešlo, tak som sa na to vybodol. Ten mail bol :) - http://brzdambb.webgarden.cz/. Stavby mám vymodelované všetky, okrem stanice Senica, budovu je neotextúrovaná, nemal som fotky na textúry vtedy. Ale Kúty boli hotové, tie som opajcol z jednej nemenovanej trate, to bol asi vrchol mojej MSTS zručnosti:).Trať je v dvoch verziách, ja aj verzia pre parnú trakciu. Jediné čo viem je to, že trať mám minimálne na dvoch HDD a dokonca aj po tých rokoch viem aj kde. Tak sa veci majú:).

Ak je až taký záujem, radšej by som to poslal niekomu, kto to dokončí, pretože ak to budem ja, tak to sú ďalšie tri roky a nič.

Nemůžeš pustit ven alespoň nějakou betaverzi? Popř. uvolnit něco méně náročného? Modely či náklady? Moc se mi líbily ty Tvoje rozebrané kombajny na Pao vozech. Tax by taky potřeboval něco naložit na své připravované plošiňáky. :)

Download na stránkach funguje, len sa tam nedajú dosypať modely, ktorých mám určite kopec, nie je tam tuším ani jeden osobák, a to boli škodovky z čias minulejších ako MB 100, MB1000, 120l, 110R, Dacie, žiguláky, moskviče,1203, Oktávie staré, atď. skúšal som dnes dajaký free web, kam by som to spratal, keď to dám dokopy.

Webgarden hodně upadl. Taky už tam nic neuploaduju. Co zkusit Simtrains nebo MojeVlacky?

Měl jsem na mysli modely, které zatím ven nešly.

Keby si nemal kde, tak bud Honza Urgman ( dufam ze mu nekomolim meno ) alebo aj ku mne sa to da vylozit....

A nieje to možne hodiť aj na gmail. Ja som tam dal svoju rozpracovanú trať ale videl som to u viacerých. Pokiaľ viem tak gmail ponuka 15 GB zadarmo čo by mohlo byť aj dostatok a odkaz hodiť na stránku alebo sem.

Back
Nahoře