Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
mickey94 napsal:ahoj
vůbec mi nejde nainstalovat MSTS z CD (mám W7 64 bit):
když dám EXE>TRAIN.exe tak mi to napíše "Program nelze spustit, protože v počítači chybí TSmvhlp.dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu"
no a když dám SETUP, tak instalace jde ale u 27% to napíše "Train Simulator Setup encountered a disk error while writing to the file C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\routes\tutorial route\sound\tuts_05.wav. Make sure you hard disk is not full, and that the file is not is use."
Toto to píše při každém "sound"...
Nevíte někdo prosím co s tím?
Předem moc díky
Pavlík napsal:Takže doufám, že máš originál hru. Toto se stává u pirátských kopií.
Může se také stát, že ti odchází HDD...
Předpokládám, že instaluješ msts přesně podle návodu na http://www.semora.cz/msts (tedy jako správce).
mickey94 napsal:ahoj
vůbec mi nejde nainstalovat MSTS z CD (mám W7 64 bit):
když dám EXE>TRAIN.exe tak mi to napíše "Program nelze spustit, protože v počítači chybí TSmvhlp.dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu"
no a když dám SETUP, tak instalace jde ale u 27% to napíše "Train Simulator Setup encountered a disk error while writing to the file C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\routes\tutorial route\sound\tuts_05.wav. Make sure you hard disk is not full, and that the file is not is use."
Toto to píše při každém "sound"...
Nevíte někdo prosím co s tím?
Předem moc díky
Pavlík napsal:Takže doufám, že máš originál hru. Toto se stává u pirátských kopií.
Může se také stát, že ti odchází HDD...
Předpokládám, že instaluješ msts přesně podle návodu na http://www.semora.cz/msts (tedy jako správce).
mickey94 napsal:A jsme doma.mickey94 napsal:....
no a jako správce to dělám taky
Ne být přihlášený jako správce a klikat na setup.exe. Ale pravé tlačítko myši a volba "Spustit jako správce"
Zbyněk Šemora napsal:mickey94 napsal:A jsme doma.mickey94 napsal:....
no a jako správce to dělám taky
Ne být přihlášený jako správce a klikat na setup.exe. Ale pravé tlačítko myši a volba "Spustit jako správce"
no ale já dávám pravé tlačítko>spustit jako správcea stejně nic..
Pavlík napsal:Taky může být dohnojený systém. My to tvého PC nevidíme. To, co popisuješ, je nestandardní.
Tak to není fajn. S takovou DVD mechanikou bych asi zkusil, jak daleko s ní dohodím.Pavlík napsal:Tak to je fajn![]()
matajsn napsal:vůbec mi to nejde na rozum ještě předtím než sem přeinstaloval notebooka tak mi msts běželo jak po másle FPS bylo okolo 80-90 ...