Trať CR_310

Taky bych měl jednu chybu. Tvořím si aktivity dle současného GVD, vezu ranní Os3502 z Krnova se soupravou 954+043+843. Tím že v Branticích jsou v noci kvůli výluce dopravní služby zneplatněna návěstidla, jsem se dočetl na stránkách u Jacka, že se návěstidlo označí jako neplatné. Ale když pak jedu, tak kousek před Branticema msts spadne bez jediné hlášky, prostě se kousne a spadne. Ale když návěstidla neoznačím jako nefunkční, tak se nic neděje a jedu vesele až do Olomouce. Nevím zda je to třeba cabem 954 a návěstním opakovačem, který mam vyplý, nebo nevím.

Tak to je bohužel chyba, ale nepodařilo se přijít na příčinu. Zjistil jsem to při testování mise Mn 80110, já jsem projel vždycky bez problémů (nový PC), ale všichni testeři skončili v oblouku před Branticemi. Čili nefunkční návěstidla asi nepoužívat.
Pro ty brantické už mám vymyšlený fígl, aby ramena byla na stůj a na track monitoru bylo volno. Ale není čas.

Ahoj!
Po přečtení tohoto tématu mám dilema : Je pro trať lepší global p.Nováka nebo global 090 z Jackových stránek?
Předem díky.

přiložený Global s tratí na Jackových stránkách
je Global v kterém je stavěna tato trať,proto ostatní
jiné Globaly nemusí (ale mohou) i fungovat.
Ale je to otázka ,co vše má ještě na Global vliv.

Omlouvám se za další otázku,ale po nainstalování globalu,tratě a aktualizací mi to při hře píše:
Nelze najít soubor sms: gui.sms, clear_in.sms, clear_ex.sms, wtower.sms, rain_in.sms, rain_ex.sms
Nelze otevřít soubor s texturou: Load.ace
Domnívám se že je to něco s počasím. Můj e-mail je ufonL@centrum.cz a ještě jednou se omlouvám za zasviňování fóra.

Ps:Kousek tratě sem projel - je výborná.

To liborvymola:
Musíš si stáhnout zvuky z tratě ŽSR 150, teď už si nevzpomenu na adresu, ale myslím si že to je railman.motorhorse.sk a složku SOUND musíš před stahováním přejmenovat.

Pepa z Nuslí napsal:
To liborvymola:
Musíš si stáhnout zvuky z tratě ŽSR 150, teď už si nevzpomenu na adresu, ale myslím si že to je railman.motorhorse.sk a složku SOUND musíš před stahováním přejmenovat.

Už sem to vyřešil zvuky sem zkopíroval z BP , vše jede bez problému.

mikulenkamartin napsal:
Zdravím, chci se zeptat, jestli v příští aktualizaci už bude trať do Jakartovic?:?:
Chtěl jsem sice do vánoc položit koleje,
ale po holé krajině by stejně nikdo nejezdil,
v příští aktualizaci bude jedna nová trať,taky pěkná.
Tak tedy možná jindy .

Dobrý večer jako strojvedoucí se opravdu skláním nad Vaší práci do msts trať 310 je opravdu S U P E R krajina a okolí nemám slov. Přeji Vám vše nej krásné vánoce a doufám, že budete pokračovat v další stavbě tratě do msts a v novém roce hlavně hodně zdraví a spokojenosti jak v prcovním tak osobním životě a v M S T S.

Dík za vše co děláte ! ! !

Kdo to ještě neví,
tak na Jackových stránkách http://msts.jacek-modely.cz/
je aktualizace trati 310.
Pěkné vánoce všem přeje pepah

Zdravím,
vzhledem k tomu,že již delší dobu pracuji na něčem jiném,neměl jsem potuchy,co Pepa a Jackem v 310-tce chystají.:)
Musím tedy uznat,že lokálka z Mikulovic do Zlatýh Hor vypadá perfektně a projížďka po ní /maximálně čtyřicítkou/ je bezesporu potěchou ducha.;)
Jackovi díky za další perfektní modely objektů a osvětlení. Obzvláště v zimě je pak radost projet se nočním Nízkým Jeseníkem.;)

David

Ona vůbec jízda po celé trati a všech úsecích je díky nočním texturám opravdu kouzelná, to víme určitě všichni už od minulé aktualizace...mě osobně momentálně hodně zaujalo nově i podnáspování a terénní úpravy, kterých jsem si všiml z Krnova do Olomouce...věřte, že i zdánlivě nevýrazné detaily přispějí k realitě a těm co trať znají jistě neuniknou...:)

Děkujeme za Vánoční aktualizaci Jinak k trati 310 nemám slov. Mám jí projetou ve skutečnosti a opravdu nádhera.

JInak vše nejlepší a hodně zdraví v roce 2011.

Dobrý den, možná to tu už padlo, ale kdy bude úprava na trati Třemešná ve Slezku - Osoblaha? Konkrétně Horní Povelice - zde už rok není nákladiště. Neberte to jako urážku. Jenom jsem se zeptal, poněvadž dělám aktivitu k této trati.

T47.004: To je problém stavby tratě: Jaký stav trati zvolit? Aktuální, přesný datum v minulosti nebo mix? Já při stavbě nejraději stavím "největší rozsah" kde je potom na autorovi aktivit zda stanici použije jako stanici nebo ne.

Back
Nahoře