Gajdma
Provozní technik
Z Glucholaz do Polska jezdí co se osobních (resp. spěšných) vlaků týče jen jeden Ostružná - Opole a jeden Jeseník - Nysa, oba tuším jen o víkendu (nemám u sebe ani KJŘ momentálně...), je na nich sice předepsaná 754, ale jezdí stejně většinou 749 a z Glucholaz SU42. Jinak na nákladech (ale nevím kolik jich jezdí, moc asi ne) jezdí taky SU42. Nebo aspoň jsem tu neviděl nic jiného.duuso napsal:Autorom trate trasiem pravicou-veľmi pekná robota, páni klobúk dole. Troška by ma zaujímalo čo a s čím chodí na trati do Poľska, vedel by mi niekto zaslať ZCP ? Vopred díky.
Jinak je v úseku Glucholazy - Nowy Swietow pravidelný provoz zrušen, krom těch našich Sp.
A pokud chceš vědět co jezdí od Krnova do Jeseníku, tak na R 88x je to 843+043+943 (vyjímečně 954.2), samozřejmě kvůli 3 úvratím jezdí několikrát v obráceném řazení. Na osobácích 810 (+010 jen do Jindřichova ve Slezsku, jen u některých vlaků v některé dny - přesně nevím). A místní - jak je to s 843, ty už na osobácích nejezdí vůbec? Vždycky jsem tam s nima ještě s dědou jezdil...
Naposled editoval moderátor: