Trať CR_310

Ahoj,
model řopíku (áčko) je už pár měsíců v mém počítači, jenže jsem se zatím nedostal k nafocení textur.

Chtěl bych oznámit, komu jsem posílal fotky Brantic, už je nemodelujte, včera jsem je zrobil sám a dnes stavím okolí. Jen doufám, že takové oznámení nebudu posílat pokaždé. :D
9c63e4eaa8ad7319bfc93a19a2ac37ff.jpg

Naposled editoval moderátor:
Chtěl jsem, ale nevytvořil jsem. Mám toho bohužel tolik rozpracovanýho a někdy je nálada na to a někdy na to a někdy není vůbec. Přispěju tedy něčím jiným - finišuju druhý skladiště ve Skochovicích a asi udělám i nějaký okolí.

My jsme na slezině rozdali plno fotek a nemám přehled co a komu, takže radši oznamuju, že tento domek už je hotový. Ale stejně nehrozí, že to bylo opačně a všichni poslali hotové modely.
Jinak s Branticemi už jsou autentické staniční budovy od Krnova Cvilína až po Dětřichov.

A to se ještě hrneš do modelování Týniště - Letohrad (teoreticky) :D , až modelář, co už tam modeluje má obavy jestli nedělá zbytečnou dvojí práci. Hold méně mluvit nebo snít a víc předkládat hotové výsledky. Každý by si měl stanovit své priority a dělat toho raději méně, ale pořádně. A když už něco někomu slíbím, tak to dotáhnout do konce nebo alespoň napsat sorry, časově nestíhám, nic z toho nebude.

Když to máš složitý. Jednou se nadchnu pro tohle, potom pro tohle a pak se třebas k tamtomu zase vrátím. Jak se tu píše furt dokola není to naše práce, msts nás neživí a tak dělám jak se mě chce. Jinak Zbyňku mohl by jsi napsat, kdo modeluje z té oblasti, protože je zbytečné dělat jeden barák dvakrát a já odtamtud něco určitě udělám až se tam dostanu.

Tak je to tu, J. Harkabus mi poslal aktualizaci tratě, takže jestli to stihnu, bude zítra k večeru ke stažení. Novinek je tam spousta, seznam teprve sepíšu. Tady je několik obrázků:
K nepoznání se změnila žst. Olomouc. Je tu fantastický Matesův model staniční budovy, pošty a nástupišť. Dovolil jsem si spáchat i noční textury. Tomi nám poskytl zdrojové soubory sloupů TV, vymodeloval jsem troleje na 1 km stanice od začátku depa po přerovské záhlaví. Za staniční budovou stojí "mrakodrap", ten zatím v noci nesvítí.
http://www.msts.jacek-modely.cz/paginy/310/obrazky_zst/Olomouc.htm

Další obrázky jsou z Brantic a Zátora:
http://www.msts.jacek-modely.cz/paginy/310/obrazky_zst/Brantice.htm
http://www.msts.jacek-modely.cz/paginy/310/obrazky_zst/Zator.htm

Novinek je daleko více, děkujeme všem, kteří se na nich podíleli.

Však v pohodě, to já jen tak na okraj. Opravdu krása pohledět, všechno co je na obrázcích je na těch miniaturách snadno zaměnitelné a chvíli jsem u některých obrázků váhal, zda je to screen nebo fotka z reálu. Obdivuhodná práce.

Zdravím,
k soustavě budov v Olomouci bych ještě dodal,že vrata do haly pošty jsou otevřená schváleně a připravena tak k aktivitám,které budou mít za cíl posuny s vozy České pošty. Pravda,pomyslná výtažná kolej před onou halou je trošku kratší než v reálu,ale stroj 742 plus tři modrá dvounápravová poštovní "K-áčka" by se na ni vlézt měla.;)
Za Olomouc Matesovi rovněž děkuji a jako zajímavost svědčící o jeho nezměrné psychické výdrži a toleranci uvádím,že model pro 310-tku byl dokončen až ve své dvaadvacáté verzi.Tolik jsem Matese se svými požadavky otravoval.;)

David

363e770710940b6bfba5833b750bd488.jpg
Který rychlostník v Horních Povelicích platí? 40 v nákladišti a 30 na trati nebo opačně?

Naposled editoval moderátor:
Platí ,to co ukazuje traťový monitor ve hře,
v tomto případě 40ka.
Ta 30ka je v opačném směru,akorát značka se musí otočit.
Chybička se vloudila,bude opraveno.

Tak aktualizace je ke stažení. Teď přijdou na řadu mise, zítra zveřejním dva nové skiny a většinu misí upravených na aktuální verzi tratě.

Jacku nebude lepší když pošleš někomu aktualizaci aby si ji hodil na web a měl neomezený traffic? Nějak ti vypadly stránky...

no dle poskytovatele mám neomezený traffic, holt budete muset stát ve frontě, zájem je obrovský :cry:

Back
Nahoře