Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano můžeš, vagony jsou na světě od 68.Dan J. napsal:Díky moc za vysvětlení. No vzhledem k tomu, že dělám aktivitu z let 1969/70, tak se musím kouknout do literatury, zda už tam ČSD Faccs mohu zařadit.
Dan

Ahoj.Jacek napsal:Ahoj Dane,
1) Zastávka Palhanec byla někde naproti cukrovaru, tzn. někde tam, kde jsou souběžně s tratí koleje vlečky. Kde přesně, nevím. Dodnes tam je ruina nějaké budovy. Vypadá to jako stavědlo. Jestli to bylo nějaké stanoviště nebo to bylo součástí zastávky, netuším. Pamatuji si jen mechanická krycí návěstidla s předvěstmi z obou stran nákladiště.
2) Myslím, že ne
Dan J. napsal:... Když už jsem u těch motorů, jedna souprava vlaku je v řazení M262 1. série + 2 Balm-d (pův. nátěr) + M286 pův nátěr, mohlo být takto řazeno ...

Kontra napsal:Dane, mně se tato situace při tvorbě stala taky, jel jsem od Opavy a když jsem v Miloticích (!!!) nasadil projijedoucí traffic brzy zůstal jsem stát na vjezdu do Krnova. Absolutně jsem to nechápal, musel jsem trochu zaimprovizovat, párkrát se mi dokonce stalo, že když jsem aktivitu uložil a načetl znova, vjezdovka byla na volno. Ale to je na větší diskuzi se staviteli, nemůžeš začátek trasy toho trafficu hodit až za vjezdovku? Respektive tak, aby při "narození" soupravy mašina byla těsně za klackem? Někdy jsem tento problém takhle šalamounsky řešil a šlo to...![]()

Dan J. napsal:Ahoj Davide.
Opravdu velmi pěkné, ještě kdyby se našel nějaký šikovný človíček, který by vymodeloval objekt bunku Řopík z 2. sv války, které jsou podél trati Opava - Ostrava, tak už by to byla trať skutečná, jen převedená do MSTS.
S pozdravem Dan.
David Hájek napsal:...
No nic,držíce se hesla "Nafoť si sám" si počkám na oblačné počasí a vydám se z rodinkou na fotovýlet do vojenského muzea v Darkovičkách u Hlučína, ...
nebulus napsal:Davide, ak sa nikto neprihlási, tak by som ten bunker spravil. U nás sú tiež, ale tak minimálne 200m od trate, takže zatiaľ nebola akútna potreba ich modelovať.