Trať CR_310

Dane neboj, samozřejmě to projíždím i v reále než s tím začnu otravovat testery...editor je hodně nepřesný, vlastně jen orientační...ale připadlo mi zbytečné sedět hodinu u simulátoru až do Glucholaz jen abych se ujistil že mě to stejně nepustí dále...:D

Zdravím, tak jsem se oddechově pustil do dodělávky mé aktivity, která před dokončením končila za Glucholazy a nyní po dokončení krajiny, hurá ne Jeseník, jde o Os 3510 GVD 2006/7, ale nějak nemohu najít zastávku Hradec- Nová ves, která by se měla nacházet dle sjř. mezi Mikulovicemi a Písečnou?
Dan

Dan J. napsal:
Zdravím, tak jsem se oddechově pustil do dodělávky mé aktivity, která před dokončením končila za Glucholazy a nyní po dokončení krajiny, hurá ne Jeseník, jde o Os 3510 GVD 2006/7, ale nějak nemohu najít zastávku Hradec- Nová ves, která by se měla nacházet dle sjř. mezi Mikulovicemi a Písečnou?
Dan
Předpokládám, že vlak 3510 se skládá pouze ze sólo vozu, a má tam před časovým údajem v SJŘ křížek. Pokud je to tak, tak dej hlášku vlakvedoucího: "Jak nebude nikdo nastupovat tak projeď, ve vlaku nikoho nemáme, stejně tak předpokládám o křížku: Česká Ves bazén, Česká Ves, příp. Krásné Loučky a Linhartovy. Pokud je to tak, rovnou to projeď :D
Tak jsem se mrknul na net a je to tak, takže profč ty dědiny, z vlastní zklušenosti doporučuji...

Naposled editoval moderátor:
pepah napsal:
Dane ,odpověď je o list zpět,
zatím to zastavení musíš ošetřit hláškou.
Ahoj. Tak už ani já neumím číst. :eek::eek: Omlouvám se, ano vysvětlení je tam kde píšeš.:D Takže ošéfujem hláškou. Jinak jak psal Marek, ne, stát se bude všude, jde o ranní vlak jedoucí v pracovní den po šichtě. Takže předpokládám, že cestující budou vystupovat i v zastávkách.:D
S pozdravem Dan.

Zdravím pánovia
Pozeral som si modely z trate a objekt "J_Krnov_SPC.s" sa mi zobrazuje nejako zvláštne. Kontroloval som názvy textúr v S a vyzeralo to byť v poriadku.
Ale stále to neni ono...Neviete prosím v čom by mohol byť problém ? Ďakujem

S pozdravom Rocker

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img517.imageshack.us/img517/1934/krnovspc.jpg

No to je moje bydliště a ten první vchod zleva kolmo ke koleji je můj vchod. :D Ostatní bloky budou muset počkat až nebudu mít co dělat, nafocené mám všechno, ale nejsou ukrajinci, kteří by z toho dělali textury. Všude je třeba retušovat stromy a okolí, takže tento objekt je aktualizován postupně s celou tratí

A nedala by sa zatiaľ spraviť provizórna verzia aj so stromami bez retuše ? :razz:. No ja len tak, inak vďaka za odpoveď

No jenže co fotka, to jeden vchod. A protože je foceno ze země, je to dole široké, nahoře úzké. Takže je třeba fotku narovnat, vyretušovat, z fotek celého bloku slepit panorama, zmenšit a naskládat to na texturu. Ty retuše jsou spíš ta menší práce. U bloku vlevo se mi ani jeden vchod nevlezl na fotku
Jinak celé sídliště jsem měl vymodelované za jedno odpoledne a byl to můj první model. Jen ty textury trvají, chce to texturu pro celý blok a pak teprv namapovat.
Ale neboj, z celé trati je to objekt mě nejbližší :cool:
Ono by to vůbec chtělo nějaké dobrovolníky na tvorbu textur, vlastní model se dá udělat za večer. A fotek z celé trati mám několik GB...

Jinak Sídliště pod Cvilínem ještě počká, teď stvářím zastávku Zátor. Je to opět celý blok s budovami, nástupištěm, mostem a přilehlým okolím. U tohoto modelu zkouším i noční osvětlení.
http://www.msts.jacek-modely.cz/paginy/310/obrazky_zst/Zator.htm

Ahoj! CHlapi přišel jsem na takovou nemilou věc. Ještě Vám to vyfotím, včera sem na to zapoměl. V Krnově na Olomouckým zhlaví nefunguje jedna vexle ve volný jízdě. Vytáh sem si na zhlaví dva baimy, akorát to vyšlo od námezníku k námezníku a že to spojkou objedu a nešlo. Je to ta vexle která rozhoduje jestli z vejtahu do nákladních kolejí nebo do osobních. Jak sem řikal vyfotím.

Jinak Jacku Zátor tedy dělat nebudu, ale mám rozdělaný to skladiště ve skochovicích, takže ho dodělám. Co potom netuším, ale když sem vidět Jeseník a to okolí, tak budu dělat odtamtud. S fotkama by neměl být problém, mám tam spolžáka, tak ho zaúkoluju. To jenom tak naokraj. Nemodeloval sem kuli těm kabinám, protože sem je chtěl zkusit a taky příprava textur na modely není žádná sranda a už mi z toho hrabalo. Pak se do toho připletlo to stěhování. No teď už to bude snad lepší ;-)

ale mám rozdělaný to skladiště ve skochovicích
Jsem nevěděl, že Skochovice byly někdy zastávka a nákladiště:D.

Tady právě hodně chybí funkce editace příspěvku, kde by šlo podobné chyby opravit.
David: Tady je zrovna vzácný případ, kdy jedno chybějící písmeno v názvu stanice vytvoří název zastávky (o nějakých 280 km na JZ).

Back
Nahoře