Silnice není závodní dráha
Pokladník
Ty postrky od Mostů mnohdy vídám i v Třinci nebo ještě na vjezdu do Těšína, ale nevím, jestli jedou už z Čadce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ondra.H napsal:V plánu řadění nákladních vlaků, je psaný do Mostů u Jablunkova.Tommy66 napsal:Měl bych prosbu na znalce provozu. Na těžké PN je přidáván z Čadce směrem na Ostravu postrk. Mohl by mi někdo říct kam až jede? Nikde jsem to totiž nenašel. Děkuji
Ahoj. jo děláš. Vyprdni se na přepočítávání v editoru úplně. Traffic zstavuj vyčkávacími body, pokud jej zastavuješ zaškrtnutím stanic, zastavuje stejně debilně, vždy úplně na konci perónu a u trasy hráče si svůj jízdní řád vyplň ručně, přepočítávání aktivit je úplně na hovno (pardón za ono slovopat.novak napsal:Zdravím, vypočítávání jízdního řádu mi trvá strašně dlouho(čekám asi 15 minut a vypočítává se pořád první stanice.)
Tohle mi editor udělal poprvé.Jinak mi editor pracuje správně,nemusím dlouho čekat na načítání trati...
Dělám něco špatně,nebo je chyba jinde?
Jednoduchá odpověď. Vlak hráče někde zůstal viset. Napoví, když se v editoru spustí simulace. Příčina může být i taková, že se v aktivitě šibuje s odpojenou lokomotivou, ale simulace jede s komplet soupravou a nevejde se za odvratnou výměnu. Pokud z jakýchkoli důvodů takto potřebuji přepočítat jízdní řád, tak je vhodné jako vlak hráč dát solo lokomotivu. S celým vlakem jsou vypočítané časy stejně extrémně dlouhé.pat.novak napsal:Zdravím, vypočítávání jízdního řádu mi trvá strašně dlouho(čekám asi 15 minut a vypočítává se pořád první stanice.)
Tohle mi editor udělal poprvé.Jinak mi editor pracuje správně,nemusím dlouho čekat na načítání trati...
Dělám něco špatně,nebo je chyba jinde?
Gajdma napsal:Použil bych klasické B-čko, které tam často taky jezdí, nebo jsem ho tam aspoň taky viděl, a ten je tady: http://ferito-msts.atw.hu/files/ZS_B_508.RAR
Ty jsou Slovinské, jinak viděl jsem jej tam loni, teďka nevím, do kterého GVD je aktivita zařezena. Ale i letos to furt jezdí různě, ale zase tak často Avalu nevidím, letos jen 2x. Loni asi tak stejně, takže nechci dělat, že to nějak znám.Dan J. napsal:http://www.trainsim.pl/TrainSim/index.php?dzial=3&pd=13&id=93
Ty jsem chtěl použít původně místo těch ŽS, ale použiji ty co píšeš, když jsi je tam viděl.
Dan
Zbyněk Šemora napsal:Tady je nutné použít tu druhou úlohu podobného znění.