Tvorba aktivity - problémy

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna LLukass
  • Datum začátku Datum začátku
Nakonec to vyřešil tím, že jsem mu zaslal svůj soubor default.wag a už mu to údajně šlape.

ano pisal som to sem ale zas hyperaktivny moderator to mazol....chyba bola ze som mal polsky default uz setko ide ako ma...dakujem POISON

Zdravím,
robím taký trocha zložitejší posun a v jednom prípade mi stále nechce zmiznúť otočný bod (stále sa predo-mnou posúva dopredu)
Vedel by mi niekto povedať, kde robím chybu ?

Bod som posunul, keď som to testoval, tak otočný bod zhasol, ale nepostavil mi trasu naspäť. Poslal ma po priamej kolaji.
Tak, som celú trasu trocha pomenil a teraz to už ide. Len zas ma nechce pustiť trpaslík. Neviem prečo, v aktivite zatiaľ traffic nemám, len loose consist, na ktorý mám naposunovať.

kakawko napsal:
http://imageshack.us/a/img20/9557/chybai.jpg
uz som zufaly,skusal som setko a nemozne a stale vyhadzuje tuto chybu
To může být i delší souprava než je začátek trasy a reversní bod. Co to je za aktivitu? Koukám, že tam je inicíl dj_xxx :?:
Dan

Čo ? So mnou to nemá nič spoločného, len som dal chalanovi odkaz na daný model od Dema. Aktivita s ktorou má dotyčný problém nie je odo mňa. Pravdepodobne má tento autor zle uložený spomínaný model vozňa. Ale nechápem prečo je to taký problém. Stačí na to Activity Converter od Kebarka a aktivita je funkčná behom 5 min.

tizi8: tu si stiahni Activity Converter a chýbajúce vozidlá si nahraď za tie ktoré máš v trainsete.

Back
Nahoře