Stále mi chodí emaily, že někomu chybí 363005.
Chtěl bych vzkázat všem aktivitářům, že tato lokomotiva byla pro ošklivost provední skinu před několika lety z trainsetu vyřazena, tak tuto do aktivit nezařazujte. Asi nejlepší by bylo na tohle inventární číslo vyrobit nový skin.
To jen kdyby někdo přemýšlel jakou lokomotivu ještě naskinovat. Ale tak to určitě nefunguje

Pokud tento nepovedený výrobek někde objevíte, stejně bude mít nějaké staré nastavení engu a nemusí najít zvuky nebo kabinu.
Čouda napsal:
... Pokud do stanice vjíždím 40 a očekávej 80 tak nevidím důvod proč bych měl jet až k dalšímu návěstidlu 40......
Když tvořím aktivitu, tak se takových jízd snažím vyvarovat a do odbočky, pokud je to možné jedu až na odjezdu. Ale i tak. Pokud pojedu s nákladním vlakem na 40 a volno na vjezdu, tak omezení platí až po poslední vůz, tak stejně zrychlovat ze 40 mohu až někde u odjezdového návěstidla. Správný fíra nikdy nespěchá. Já když byl ve Tvých letech, také ve mě kolovala horká krev a nechápal jsem, že ten fíra stále jede pomalu, když už může jet 100.
Odpověď byla vždy podobná. " Nikdy nebuď zbrklý a nikam nespěchej" až po "já sa nikam neponáhlám, do Prahy je ještě daleko, zpoždění dohoníme", To jsem jel jako průmyslovák na praxi z Bratislavy do Břeclavi. A v tom duchu jezdí většina těch dobrých fírů, jak jsem v životě poznal. Tací co se honily 300 z místa stejně nic nedohonili a ve finále to odstáli v cílové stanici u vjezdu. Ale i ti klidní fírové, když bylo třeba uměli za to vzít a jet nadoraz.
To už jsem odbočil.
JInak jsou stanice jako například Břeclav přednádraží, kde by jsi opravdu musel jet 40 až na konec. Tady je to ošetřeno rušením omezení. V tom případě všechna návěstidla kde je to takto umožněno musí být jako odjezdová, aby fungoval blok. Proto někde najdete na vjezdu poloviční bílé pruhy. To je úmysl pro tento případ.
Tak jste si určitě všimli, že všechny nové nebo rekonstruované stanice mají rušení omezení hned za poslední výměnou, tak se solo mašinou se dá hned vystartovat. A dlouhý vlak, kdyby někdo chtěl šulit a jet stovkou s vlakem ještě ve vexlích, dá se úkol ukončit. Tak to mám ošetřeno u Pannonie, když jede z Bratislavy z tunelu. Na monitoru už máte 100, ale za sebou 15 kočárů. Zkuste za to vzít s koncem vlaku ještě v tunelu

.