Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tax by mal radosť, keby ovšem autor trate nemal preplnenú mailovú schránku a bol by odpovedal na mail. Ináč trať vypadá pekne a rozsahom je tak akurát.Šnek napsal:Myslím,že Tax bude mít radost.
Prosím, až je vytvoříš, pošli mi je, dám je pod Tvým jménem i na mé stránky, ať to máme vše pohromadě.Dan J. napsal:...... Určitě událám pro tento počin pár aktivit ... .
Ono tam (zatím ??) nesedí víc věcí. Stavba tratě je věc časově dost náročná a modelovat se asi nestihnu naučit. Pokud ovšem o takových modelech rychlostníků víš, tak mi dej vědět.Hekl338 napsal:.... snad jedina vec, co mne osobne nesedi jsou rychlostniky. Chtelo by to spise odrazkovou verzi. ..
Přeskinovat to je jednoduché. Jen mám obavy, že ty odrazky ještě sníží čitelnost číslic, která už teď není nijak valná. Já bych raději použil rychlostníky (a předvěstníky) nepředpisově třeba o 10-20 cm větší, ale čitelnější.Pawlik napsal:... Vzdyt ty rychlostniky by stacilo jenom preskinovat. Novy model by byl zbytecny, pokud tedy nechces mit vymodelovane i ty odrazky.
Musím se taky připojit,to fakt nemá chybu!!!!!!Je to prostě nádhera!!!Kank napsal:Neodolal jsem a kousek si projel, vypadá to moc pěkně. Navíc je to další trať kam skvěle zapadnou modely od Pikka a Taxe.
Pawlik napsal:Novy model (rychlostníků) by byl zbytecny, pokud tedy nechces mit vymodelovane i ty odrazky.