Aktivity Srandik32 (se značkou sr)

lukas matura napsal:
Chciplo eso na rychliku z Prahy v Kutne Hore, nebude chtit zrat stridavinu, zacnes ve stridavych kusych, a vzhuru soupravu a dale do Brna :D
To jo,to je dobrá možnost.Chtěl jsem trochu jiný úsek kvůli některým nedodělaným stanicím na 250.

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli aktivita EC 126 všem funguje jak má.
Moje MSTS má asi nějakou anomálii, protože všechny aktivity pro trať 321 i pro další tratě mi fungují správně, ale tato aktivita mi při načítání do úvodní obrazovky MSTS spadne do okna Windows těsně před načtením úvodní obrazovky MSTS.
Zkoušel jsem snad už vše, ale stále je to stejné.

Pokud by někdo měl nápad, jak to opravit, tak mi prosím dejte vědět. Za případné možnosti jak to spravit budu rád.

Díky moc, Lukáš

Dík za radu, ale stále je to stejné :(
Po stažení a přepsání frontu ve složce kabiny pro 380 to dělá stále to stejné. Stále mi při načítání MSTS ( načítání první obrazovky - 3 parní lokomotivy) to na konci načtení spadne do Windows okna a konec.

Tak to bude těma párovkama,já mám místo toho Lamina :)
4af8d9379d84b3184d2ab6fdeca08e83.jpg
Ne,aktivitu jsem smazal,stáhl z webu,nainstaloval a vše funguje,rád bych ti pomohl ale nevím.:(

Naposled editoval moderátor:
Bin jsem nereinstaloval a po aktualizaci tratě 321 jsem do Globalu dával znovu upravený soundcfg.dat.
Tak aspoň, že nejsem jediný, komu to taky dělá.
Mě už taky nenapadá žádná verze, jak by se to mohlo zpravit a na takovou aktivitu jsem se těšil, tak bych ji rád zkusil zajet, jenže stále i po všem co jsem zkoušel to dělá to stejné :(

No zkus to a dej vědět jest-li to jede na druhém PC! Já jsem též špekuloval,ale nic nepomohlo zatím!

dvacka napsal:
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli aktivita EC 126 všem funguje jak má.
Moje MSTS má asi nějakou anomálii, protože všechny aktivity pro trať 321 i pro další tratě mi fungují správně, ale tato aktivita mi při načítání do úvodní obrazovky MSTS spadne do okna Windows těsně před načtením úvodní obrazovky MSTS.
Zkoušel jsem snad už vše, ale stále je to stejné.

Pokud by někdo měl nápad, jak to opravit, tak mi prosím dejte vědět. Za případné možnosti jak to spravit budu rád.

Díky moc, Lukáš
Dobrý den.
U mě ůplně stejný problém.
Luboš.

Ten samý problém i u mne, stejně to dopadlo i po reinstalu aktivity. A jak je vidět nejsem sám, takže určitě nebude chyba u nás.

Tak mně to jde i na druhém pc kde mám jiný os.Msts tam šlo naposled někdy v létě takže aktualizace trati,doplnění vozidel a normálně se mi aktivita spustila,tak nevím.Každopádně já to nevyřeším.

Zkus jí Lukáši otevřít v editoru,jestli to půjde dej přepočítat a uložit(přepsat soubor .act) zavřít editor a pak zkusit.

To bych rád, jen u mě je problém, že já AE nespustím :(
Můžu to ještě zkusit, jak se dostanu na PC, kde mám MSTS, potom bych dal vědět.

Srandik32 napsal:
Tak to bude těma párovkama,já mám místo toho Lamina :)
4af8d9379d84b3184d2ab6fdeca08e83.jpg
Ne,aktivitu jsem smazal,stáhl z webu,nainstaloval a vše funguje,rád bych ti pomohl ale nevím.:(

Kam to mam nakopirovat aby to slo pri spusteni

Nikam nic nekopíruj.To si může každý udělat podle sebe.
Zprovoznil někdo ec126?Jinak to asi stáhnu z webu což mě mrzí,měsíce práce v prdeli a nevím čím to je.:mad:

Tak objevil jsem jednu časovou úlohu s nulovou aktivací kterou nic neaktivuje.Smazáno přebaleno a znova upnuto ale jestli to bylo ono,nevím :roll:

Tak ja tu aktivitu muzu zkusit az zitra. Pokud nekomu ted po novem stazeni bude fungovat, tak urcite napiste prosim, at vim, jestli ji taky stahovat.

Dik, Lukas

Back
Nahoře