Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zdravím,

Chci se zeptat, ví že to tady nemáte rádi. Ale přesto, nemohl by autor naznačit, kdyby tak mohla byt aktualizace?

Předem moc děkuji za odpověď

keby si si prečítal dozvieš sa ;) Vianoce sú sviatky plné prekvapení :) takže možno nám Zbynek nejaký ten darček dá :) len čakaj :)

haberer21 napsal:
Zdravím,

Chci se zeptat, ví že to tady nemáte rádi. Ale přesto, nemohl by autor naznačit, kdyby tak mohla byt aktualizace?

Předem moc děkuji za odpověď
Nemáme to rádi ? Kdepak, tohle byla spíš telepatie. Zrovna jdu do tohoto vlákna, abych oznámil, že do týdne chci vydat aktualizaci, protože mnozí chcete DVD jako dárek pod stromeček, ostatně jako každoročně. I když se jedná jen o pár kusovek, "sliby se maj plnit aspoň o vánocích" Zbytek si to pak stáhne z webu.
Takže je to spíš výzva pro modeláře s překvapením (takových je většina, o mnoha modelech do poslední chvíle nemám tušení ani já).
Pokud někdo se něco chystáte dokončit, ideální je pondělí, ale nejpozději, pokud není třeba další komunikace úterý, abych měl čas vše překontrolovat a zpacovat. Ale doufám, že tentokrát o vánocích nikde nerozvrtám koleje a po mnoha letech se mi podaří v případě nějakého opožděného modelu vydat malou doplňkovou aktualizaci.

Například nemáme nádraží Beroun, na nábřeží u železničního mostu je stále bílý obelisk a nemám tušení, jestli s dokončením autor počítá. V každém případě dnes tohle musím něčím nahradit, tak to tam zůstat nemůže. :D

Krajinově hotovo mám Praha - Střemříz vjezdové návěstidlo. Jinak je originál nádraží Žamberk, Vamberk, kde jsem včera dodělal okolí, Nádražní budovy v Kútech a Zaječí. Dál si už na nic nevzpomínám. Snad na trati Praha - Beroun některá hradla od Motoráka. Aha, ještě hrady a zámky. Kralštejn, Potštejn, Litice plus výhybna Vítkov od Aleše Slámy.

Myslím, že je se na co těšit. Já už toho mám za těch půl roku také plné kecky a snad vydáním aktualizace budu mít trochu víc klidu. (ale to si vždy každý rok jen myslím :D )

Ne Střemříz, ale Střezimíř :D
Však by jste se smáli, jak jsem si pletl jazyk, když jsem chtěl komentovat video ze Střezimíře do Strančic. Dvakrát přebrept skončil Kur****, tak jsem to ustřihl a zkrátil to jen na vlak do Strančic :D Ale bejt to na Silvestra, tak to nechám nesestříhané :D

Zbyňku,

chci se Vás zeptat, už jste to tady možná několikrát probíraly, ale chci se zeptat. Bude ve vánoční aktualizaci trať Praha - Beroun a Praha - Benešov u Prahy? S Vašich videi vím že se tyto tratě stavěky, ale v jakém stavu budou v aktualizaci? Myslím tím po kaď budou krajinově hotovy.

Děkuji za odpověď

Vždyť jsem to teď psal : (Praha - Střezimíř). Co je po trati ? Benešov :D
A také jsem psal, že na Beroun nemám nádraží. Modeláři sice plánují, ale život to pak zařídí jinak a jsou pak přednější věci než MSTS. Jelikož tratě stříhat nejdou, tak tam bude vše, co je na videích. Ale proč bych trať stříhal :D

Miky945 napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Martine, ta výhybka šla označit? Co to bylo za chybu ?
Zbynku,toto je chyba,která naštěstí odstranit jde,stavá se to při kladení a odstraníš to tak,že celou výměnu odstraníš,uložíš a položíš znovu.
Horší je ale pokud Ti to nahlási že kolej nelze načíst,ale i to jsem s regeditem už vyřešil,dokonce i pokroucené dynamiky v texťákách opravit jdou,ale je to složitý a časově nátočný.
Ahoj Miky. Přesouvám debatu sem, abych Martinovi nezaplácal vlákno. Pokud tohle umíš, dokázal bys opravit mou rozbitou databázi v Kolíně ? Ale je to tam pěkně zasukované. Pokud vrátím zpět modely kolejí do World, dokáži je za dodržení určitého pořadí komplet smazat, ale tím po restartu vybuchne celá trať. Po save se totiž soubor tdb zmenší na polovinu. Já bych s tím dokázal žít, ale jedná se o to, že je tam pohřbený poslední ten ošklivý angličan a kdyby se jej podařilo z databáze odstranit, tak uvolním několik pozic ve svém kolejivu a měl bych místo na dvoukolejné poloměry 300m, které budu potřebovat na opravu tratě Brno - Blansko. Jo jo, člověk dělal začátečnické chyby a nyní po letech nese důsledky.

Ahoj Zbyňku,

chci se zeptat, jest-li si nějak upravoval koleje v úsek Bratislava - Brno. Chystám aktivitku, tak ať vím, jest-li mám počkat na aktualizaci, nebo ji můžu dodělat.

Já vím, že po zkušenostech od minule je otázka na místě :D, ale nevím o ničem, že bych sahal na koleje na této trase. Snad jen nějaká posunutá značka označení koleje, či návěstidla. Občas něco samovolně odpochoduje mimo, tak to vracím zpět. V Zaječí a Kútech jsou originály nádražích, tak možná jsem přizpůsobil značení vůči peronu. Ale co je trochu změněno jsou zhlaví v Praze Hostivaři a Uhřiněvsi. Takže tudy aktivity do aktualizace nevydávat.

Jinak ještě vyrábím poslední video Benešov - Střezimíř vjezd. Do rána by mohlo být k vidění. Myslím, že stojí za to ukázat současný stav, když jsem průběžně otravoval s pracovním záznamem, jak jsem to tady od píky začínal stavět. A jak by řekl klasik Cimrman, "to bude taková pěkná tečka s pracemi na této aktualizaci". Už mne to nebaví. Ještě jsem to dnes stačil trochu zalebedit mezi Berounem a Třebaní, ať se zde dá také trochu jezdit, když už Dan tahá z Berouna Závodí tu svou historickou aktivitu. Přece nepojedete po holé louce. Jen jaksi zástavba domů zde trochu pokulhává, ale už mi došla fantazie. Pokračování někdy příště. Také jsem zkusil natočit video, ale není to ještě ono. Možná ho také vystavím. Právě ještě zítra musím doplnit nějaký drobný plevel mezi Srbsko a vjezd do Berouna. :D

Ahoj Zbyňku,

chtěl bych se zeptat, zda-li platí to, že do konce týdne bude aktualizace.

Předem děkuji za odpověď.

No tak toto je už na silné povahy :D to je jak u debilov ... :D a to niesom vulgárny... to ja neviem či tie nicky si zakladajú 10 ročné deti ... alebo su tak nerozvinuté... a tak rozmaznané že im všetko dajú hned na tanier ked vidím tieto otázky tak sa mi nožík otvára. Aktualizacia bude KED BUDE! a nenahánaj stavitela... máš málo úsekov kde možeš jazdiť? bud spokojný stým čo je ...

to CANDY no to se ozval ten pravi! Co se ptá na každou hloupost.

Pokuď vím, forum je na to aby se ptalo. Nebo je to jinak? Jest-li ano, tak ať mě pan chytrí poučí.

Sakra chlapi. Blíží se Vánoce, tak se snažte držet v klidu. Už mně nebaví pořád číst ty dohady. Lukáš p.s A teď do mně.

I když jsem se do debaty zapojil, taky bych se hlásil ke smazání, díky.

Lidí klííííd. Vše bude, jen je toho na má bedra nějak příliš.
Dnes jsem ošetřil, aby trať neřvala nepříklad v zimě či v noci, vyházel nějaké nadbytečné textury, trochu to dolesnil kolem Berouna. Právě zpracovávám poslední video. Sice pro tuto trať nemám téměř žádné autentické nové modely, kromě několika hradel, tak jsem alespoň osázel vegetaci a nádraží alespoň naznačil z defaultního materiálu. Sice jedno video mám od včerejška, ale to nezveřejním, protože je tam nedodělek mezi Srbskem a Berounem.
Jinak času mám čím dál méně. Chodí mi objednaná kola 2012 a je třeba je skládat. Ale nějak to vše zvládnu. Ve středu budu vyrábět soubory a ve čtvrtek bych chtěl mít už nová DVD.

haberer21: ako to neber v zlom kámo ale .. keby si si kukol pár 5 alebo 10 príspevkov späť tak sa dozvieš všetko čo chceš vedieť... :) pardon

to je jedno :D ale vážne v celom vlákne je popísane kedy a aký usek sa vydá :) povedalo sa na Vianoce ,.... je natom niečo nepochopitelne? :)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře