Prochy_msts
Cestující
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha
Ahoj Zbyňku,
budeš stavět trať až do Č. Budějovic?
Ahoj Zbyňku,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Když vymodeluješ všechna nádraží na této trati, samozřejmě ve slušné kvalitě, nic jiného mi nezbude, než dál pokračovat tímto směrem. Sice co mám rozpracováno vidím tak na půl roku až rok práce, ale za ten čas se dá jmenované vymodelovat. Ostatně tak to fungovalo dodnes. Hradec Králové, či Lichkov jsem nikdy neplánoval, ale modeláři svou prací mě tímto směrem nasměrovali.Prochy_msts napsal:Ahoj Zbyňku,
Zbyněk Šemora napsal:Když vymodeluješ všechna nádraží na této trati, samozřejmě ve slušné kvalitě, nic jiného mi nezbude, než dál pokračovat tímto směrem. Sice co mám rozpracováno vidím tak na půl roku až rok práce, ale za ten čas se dá jmenované vymodelovat. Ostatně tak to fungovalo dodnes. Hradec Králové, či Lichkov jsem nikdy neplánoval, ale modeláři svou prací mě tímto směrem nasměrovali.Prochy_msts napsal:Ahoj Zbyňku,
Já měl za to, že jsi plánoval udělat aktivitu tvé někdejší šichty na dvoudenních Hradcích. To by bez Hradce šlo docela těžko...Zbyněk Šemora napsal:Hradec Králové, či Lichkov jsem nikdy neplánoval, ale modeláři svou prací mě tímto směrem nasměrovali.
Prochy_msts napsal:Já ve svých 14 letech modelovat asi ještě nebudu, ale chtěl sem se zeptat, protože bych byl schopen z okolí Č.B. udělat fotky pro modeláře...
Tohle rozhodnutí nebylo z hlav ČD, ale na popud krajského úřadu pro zvýšení kvality cestování. Prostě tam chtěl kraj Regionovy a bylo rozhodnuto. Regionální dopravu financují kraje, tak si určují podmínky.komarek napsal:Je to tak. Jezdí tam Regionovy. Elektrický provoz se tam vrátil nedávno při výluce Tábor - Slapy (oprava mostu za Táborem) - nebylo jak zbrojit atd. A jak to zvládají Regionovy? To si dovedeme všichni představit![]()

Koukni sem a uvidíš. První konec byl na minulém videu z Tábora.Pepa z Nuslí napsal:Zbyňku paráda, jenom bych se chtěl zeptat, kde je vlastně konec téhle trati v Msts?