Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
E499_2002 napsal:Takový model drážního zaměstnance s lízátkem jsem tuším viděl v Zlatohorce. Předpokládám, že Vrbamův model zastavení na praporek znáte?![]()
Existuje, ale je prý neveřejný.Dan J. napsal:Chlapi zdravím.
Neobracím se moc na prosby o skiny vozů, ale při tvorbě aktivit pro rok 2014 jsem narazil na mezeru ve vozech a to dost podstatnou. Máme mraky skinů "béček" ale chybí vůz ČD BDmpee a ten je řazen snad na všech spojích Praha - Ostrava a vůz je tak specifický, že jej není čím nahradit. Např. tento spoj:
http://www.zelpage.cz/razeni/14/vlaky/cd-152
Není někde ke stažení, popřípadě nemaká někdo na tomto skinu? Služebák ČD Bbdgmee máme a ty ČD BDmpee jsou mu celkem podobné.
Dan
Hmmm... Pak má člověka těšit něco dělat.Ondra.H napsal:Existuje, ale je prý neveřejný.Dan J. napsal:Chlapi zdravím.
Neobracím se moc na prosby o skiny vozů, ale při tvorbě aktivit pro rok 2014 jsem narazil na mezeru ve vozech a to dost podstatnou. Máme mraky skinů "béček" ale chybí vůz ČD BDmpee a ten je řazen snad na všech spojích Praha - Ostrava a vůz je tak specifický, že jej není čím nahradit. Např. tento spoj:
http://www.zelpage.cz/razeni/14/vlaky/cd-152
Není někde ke stažení, popřípadě nemaká někdo na tomto skinu? Služebák ČD Bbdgmee máme a ty ČD BDmpee jsou mu celkem podobné.
Dan
Právě že ne, mezi Ostravou a Prahou je poslední dobou docela potíž najít vůz s kupé, jezdí právě hlavně BDmpee.poison napsal:...stejně na těch vlacích jezdi Ačka, Bčka, BDska a stará Bmee.
No však právě.poison napsal:No však píšu A, B, BDs, Bmee.....
Souhlasím, nikdo ještě nevymyslel lepší vůz, než klasický Béčko.Dan J. napsal:Právě že ne, mezi Ostravou a Prahou je poslední dobou docela potíž najít vůz s kupé, jezdí právě hlavně BDmpee.poison napsal:...stejně na těch vlacích jezdi Ačka, Bčka, BDska a stará Bmee.A to já raději právě kupé než ty iteriéry alá letadlo.
![]()
Nooo, staré běčko před reko snad ani ne.Pajavlaky napsal:Souhlasím, nikdo ještě nevymyslel lepší vůz, než klasický Béčko.
Dan J. napsal:Nooo, staré běčko před reko snad ani ne.Pajavlaky napsal:Souhlasím, nikdo ještě nevymyslel lepší vůz, než klasický Béčko.S kupé pro 8 lidí, když jedeš 4 hodiny v 30 stupňovým vedru... (pokud nejde prázdné v noci a nechceš se natáhnout na celé sedadlo)
Ale jiné vozy s kupé mám raději proto, že když se vracím z kšeftu a chci se ve valku prospat než dojedu z Ovy do Pardubek a do velkoprostorového vozu nastoupí maminka s ubrečeným děckem, tak je to peklo. Nic proto dětem, taky cestující.
V těch kupéčkách je to cestování klidnější.
Přesně tak, netvrdím, že by tam něco z toho nemohlo jet, ale Ačko jsem na EC Praha - Ostrava - Žilina neviděl řadu let. Vozy B jezdí jen občas jako posilové, taky už jsem dlouho neviděl, že by tam jely za Bdmpee. A Bmee už se vlastně nevyskytujou skoro nikde, když většina z nich byla rekonstruovaná právě na Bdmpee, které jezdí všude možně.Dan J. napsal:Právě že ne, mezi Ostravou a Prahou je poslední dobou docela potíž najít vůz s kupé, jezdí právě hlavně BDmpee.poison napsal:...stejně na těch vlacích jezdi Ačka, Bčka, BDska a stará Bmee.A to já raději právě kupé než ty iteriéry alá letadlo.
![]()