Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tohle jsem už opravoval. Máš následné aktualizace? Ta poslední se týkala Bratislava - Břeclav.V mezistaničním úseku Březová nad Svitavou - Svitavy 2. kolej autoblok včetně vjezdu do Svitav signalizuje Stůj, traťový monitor ale ukazoval všude Volno
Zdravím,Tak jsem byl zvědavý, jak se jinde rozcházím se skutečnými souřadnicemi a potěšil mne Havlíčkův Brod. Když máme to Znojmo, tak to láká. Když jsem pracoval v Praze, tak jsme vozili na gorilách ES499.0 rychlíky Praha - Znojmo. 613/612. Tedy jenom do Jihlavy, pak se šlo na nocležnu a ráno zpět do Prahy. Sice se mi to v Havlbrodě o nějakou stovku metrů rozchází, jak je vidět na obrázku, ale trať je samý oblouk a když se to trochu narovná, tak se po pár kilometrech dostanu přesně do mapy. Výškově to také bude zajímavé. Břeclav - Znojmo je vygenerováno s výškou -156metrů, ale Havlíčkův Brod má korekci -190metrů. Tohle se pak bude muset do Znojma postupně srovnat. Zkrátka tady je možnost dalšího rozšíření trati. Už před pár lety jsem to ještě v MSTS do Jihlavy vygeneroval. Nyní jsem to přegeneroval i plasticky. Samozřejmě za horizontem stanice Pohled vznikl velký schod v terénu, ale to srovnám v editoru MSTS. Do vánoc by se to mohlo zvládnout.Podklady mám přes Jihlavu až do Brna, ale Okříšky - Znojmo jenom sklony. Ale koleje budou namalované na mapě, tak poloměry vlastně ani nepotřebuji. Videa určitě jsou na Youtube.
Zobrazit přílohu 28643

Než jsem vyrazil na trať, tak jsem nainstaloval všechny letošní aktualizace. Byly tři na Tvých stránkách.Tohle jsem už opravoval. Máš následné aktualizace? Ta poslední se týkala Bratislava - Břeclav.
Když tak si to pak dej ještě jednou![]()

On už není rok 2020?
No tak schválně. O čem si myslíš, že to tady ten Zbyněk píše.A tu Jihlavu bys mohl propojit se Znojmem
Nemá talent!!!No tak schválně. O čem si myslíš, že to tady ten Zbyněk píše.