Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kdepak, ten model není problém. A textura se dá použít ze stavědla na druhé straně kdybych se chtěl do toho pustit. Vlastně nějaké fotky mi dodal ještě Deterio. ("a běda, jak je nepoužiješ, jinak ti zase dám mračouna"to bys mohl zvládnout překopat
Zatím jsem tam dal Dřísy, ale nakonec jsem si upravil fotky od Deteria na textury, tak možná bude originál včetně stavědla a těch baráků směrem na Kladno. Tam to mám prázdné a mělo by se tam něco dát.Dej tam stavědlo z holešovický strany

Jak je to zarostlé, tak tohle vyretušovat by uměla jenom AI. Ten jeden barák z této ulice, použil jsem jenom část jednoho patra, kde nebyly větve a tohle pak naklonoval na každé patro samostatně a zrcadlo na druhou stranu. Už tak jsem blázen, že jsem si s tímto vyhrál. Ale každý výškový barák stavět po panelech, ne děkuji. Už tak to s časem věnovaným těmto modelům to dost přeháním. Už aby bylo venku pěkně a já se věnoval něčemu oddechovému.textury pro Řehořovu focené z Hrabovky, byly nakonec nepoužitelné

Já tušil, že těch keřů už tam bylo moc. Ale aspoň se to takhle trochu vrátilo o 20 let zpět, když ty baráky byly otlučené, vypadaly tam víceméně všechny stejně.Jak je to zarostlé, tak tohle vyretušovat by uměla jenom AI. Ten jeden barák z této ulice, použil jsem jenom část jednoho patra, kde nebyly větve a tohle pak naklonoval na každé patro samostatně a zrcadlo na druhou stranu. Už tak jsem blázen, že jsem si s tímto vyhrál. Ale každý výškový barák stavět po panelech, ne děkuji. Už tak to s časem věnovaným těmto modelům to dost přeháním. Už aby bylo venku pěkně a já se věnoval něčemu oddechovému.![]()
... a námezníky?... Ale, nemáš v plánu ještě postupně začít osazovat přestavníky ? ...
Víš co bylo v plánu? Nádraží Podbaba a Negrelliho viadukt. Nic víc. A pak jsem měl výčitky, že jsem si tenkrát nenafotil další objekty. Tedy hotel, ten jsem musel z fotek po netu. A pak ty ulice kolem viaduktu. Většinu mi nafotil ML636.nemáš v plánu
A finančně nepodpoří a nepodpoří.zda je možné a zda by mi bylo umožněno získat aktualizaci