Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Protože nevím jakNo, OR CZ/SK to umí.![]()
Proč to nikdo dodnes v aktivitě nevyužil a přitom se po tom volalo...
Ale co s tou trvalou třicítkou na TM? Proč to tak mám? přece v aktivitě se nic takového nenastavuje. Nehledě k tomu, že jsem s nastaveními nic nedělal, jenom jsem opravil trasy a aktivitu utnul o půlnoci, protože dál je neopravitelná. A tenkrát tam ta 30tka nezůstala viset. Celkem mi to vadí, protože TM je základ, když se v aktivitě hodně šíbuje a občas také kontroluji ten rychlostní limit.V ORCZ je u
To je stejné. Princip nakliknutí je stejný jako v MSTS.Protože nevím jakv MSTS se to zadávalo v editoru aktivit klikem na návěstidlo, kde jsi zadal nefunkční.
Něco podobného jsem viděl na Dvojkolejce u Danovi aktivity pro MSTS. Tam zůstala viset 40 km/h. Dodnes nevím, co to způsobuje. Jedině udělat výseč aktivity a já to prozkoumám blíže v kódu.Ale co s tou trvalou třicítkou na TM? Proč to tak mám? přece v aktivitě se nic takového nenastavuje. Nehledě k tomu, že jsem s nastaveními nic nedělal, jenom jsem opravil trasy a aktivitu utnul o půlnoci, protože dál je neopravitelná. A tenkrát tam ta 30tka nezůstala viset. Celkem mi to vadí, protože TM je základ, když se v aktivitě hodně šíbuje a občas také kontroluji ten rychlostní limit.
Prase má maximálku 30?Protože jedeš nazačátku s tim prckem co má maximálku 30 km/h, tedy po přestupu se ti nezvedne maximálka. Musíš tomu praseti chtě nechtě zvednout maximálku. To je neduch OR.

No právě, omezující rychlost, která je vidět na TM, je jeden z hlavních faktorů, který definuje stav trati vůči náchylnosti na vykolejení. Pokud se vyřeší správná rychlost TM, neměl by ti žádný vůz na té výhybce jen tak vykolejit.Tedy doporučuji práh vykolejení nastavit trochu výš i když podle čeho se tato funkce orientuje, když TM ukazuje trvale 30?
Tak ty se tu přiznáváš k prasárně a ještě se dožaduješ omilostnění fyzikou světa. To je neuvěřitelné.Jo, to vykolejování začíná být otravné. Já například v projektu BP chci projíždět Balabenkou směr Rokytka "po novu", ale když tam vjedu aktuálními rychlostmi, tj. o 20 km/h vyššími, vlak vyletí. Takže musím zpomalit na 40. Uznávám, je to jakoby prasárna, ale podobným stylem jsem projížděl na BP i starou Choceň, tj. začít za to tahat na 160 už na výjezdu z posledního oblouku a ignorovat 80-100-120. A leckdy je i neuznání rychlostní návěstní soustavy a na "rychlost a volno" po mně chce dodržet rychlost na vjezdu přes celou stanici. To je trochu blbé, no... Ale pokud nejde o oblouky a odbočky, tak to má větší toleranci.![]()
Závada na brzdě neovliňuje dohrání aktivity. Ovlivní maximálně jen počet brzdících procent a možná trochu i styl brždění. Jinak vůbec nic. Nákladní vlaky stejně jako ve hře občas mívaly/mají některé vozy vyřazené z brzdy kvůli právě závadě, na kterou se přišlo při ÚZB. Ale pořád to není důvod, aby vůz vyřadili, pokud vlak splňuje potřebná brzdící procenta.Kdyby to šlo, tak by byla zajímavá zápletka, ale tato aktivita by skončila v místě, kde mám soupravu odstavit, protože bych nesplnil úkol dovést vlak na pozici a tím by se nevybavilo odemknutí trasy pro další jízdu. Jenomže bohužel, tohle vadí jenom mě, tak kvůli tomu nebude Icik dělat nějaké úpravy.
Je vidět, že jsi pokročil v úrovni, co nejvíce přiblížit realističnost do simulátoru. Smutné je, že se to reálně děje co chvíle. Normálně z toho udělat průkopovou aktivitu XD.tak to dopadlo taktoZase jsem rozbil lokomotivu včetně svršku. Je zavedena náhradní autobusová doprava, než ty poorané koleje opraví. Já si z té Topírny noc dělám rovnou den blbec.
Zobrazit přílohu 43480
Já tenkrát začínal na 810 a pak přesedal na 242 a ejhle furt 80tkou, změna rychlosti na 810 pomohla. Ja vím, že ma prasatko 40tku, ale přikládám to právě tomu, že začíná na tomhle prcku.Prase má maximálku 30?