Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Bingo. Nechápu. Ale tohle se někdy děje za nějakých sci-fi podmínek. Opraveno. Ještě jen musím zkontrolovat v MSTS editoru linkování. Tedy jestli se něco nenarušilo.Hlásím, že nějaký ftipálek otočil
Ta měla být ve sklonu, opraveno. Ale i tak je to tam divočina. Protože sousední koleje ve sklonu nejsou. Až jedna o kus dál.na dolním nádraží se ztratila kolej
V pohodě, mně taky nijak nechybí, jen jsem se obával, zda se mi tam nevloudila nějaká chyba. Na tom starém PC bych se tomu ani nedivil...Když se kdysi přesouvala trať, tak tu vlečku jsem už nepřesouval. Ale ponechal původní, kdyby se mi náhodou někdy chtělo. Stejně už je zrušená a koleje od Boleslavi končí v křoví. Třeba ji někdy dodělám, ale jsou mnohem prioritnější věci. Tedy v rámci těchto tratí. Tato vlečka doposud nikomu nechyběla. Kdysi tam zajížděla aktivita Topírna noc, ale aktuálně se z Dřís nevrací a pokračuje do Všetat a Štětí.
A já každou aktualizaci čekám, kdy na ní dojde, podobně jako v Zábřehu na Moravě, kde je už opraveno.Když se kdysi přesouvala trať, tak tu vlečku jsem už nepřesouval. Ale ponechal původní, kdyby se mi náhodou někdy chtělo. Stejně už je zrušená a koleje od Boleslavi končí v křoví.
No vidíš, ale kus nádraží v Polepech, o které jsem žadonil a jde vlastně vidět z vlaku, jsi zazdil...Asi tak nějak. Kdybych neoprášil aktivitu Topírna noc, nikdy bych nenašel sílu dokončit vlečku papíren ve Štětí, tu propojku ze Štětí...

Však právě proto jsem se nebál položit koleje až do Berlína. Němci na této štrece zrušily všechny vlečky a zbytečné koleje a zbyla z toho sranda trať. Ale kdybych dělal původní kolejiště, tak se na to pěkně vy*****.v osobním nádraží ti taky hodně chybí
Tak tu jsem projel včera Railjetem a celou jízdu pohled na podvozky soupravy. A žádné vznášedlo se nekonalo, tak nevím. Kdybych jel po nesprávné, tak tam chybička byla.Ve Vaší trati BP jsem před jízdou zadal Vámi vytvořenou trasu Děčín hl. n. - Ústí n. L. Střekov.