Fana Staněk
Provozní technik
Samozřejmě, že Ti to bude toto psát. Trať používá vlastní speciální globál.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Nedávno jsem ji kupoval, pořídit se tedy dá v pohodě.Zdravím
a protože jsou Vánoce svátky pohody a smíru, tak napíši jen, že pokud nemá člověk originál zakoupenou trať, má většinou problém. Je ale fakt, že nevím, jestli lze trať ještě koupit ..........
funguje i na pc s windows 10 tahle trať když píšou dvd ? a funguje to i s hrou open rails?Nedávno jsem ji kupoval, pořídit se tedy dá v pohodě.
funguje i na pc s windows 10 tahle trať když píšou dvd ?
Odpověď na otázku o fungování tratě pod WIN 10 - viz výše citované příspěvky + údaje v podpisu - konfigurace mého PC ..............Zdravím
a když jsou ty Vánoce, tak poruším zákaz toho, že se neposkytuje pomoc, pokud někdo získá trať jinak než legální cestou, kterou určil autor, a zveřejním snímek, jak vypadá GLOBAL tratě 321, který mi funguje ve všech verzích OR i MSTS. A přikládám odkaz na stránky tratě :
https://www.trat321.cz/
Bohužel rovněž nevím, zda je trať ještě dostupná.
Víc dělat nebudu.
Zobrazit přílohu 30681
K PC mám holt externí DVD mechaniku. To je normální řešení u novějších PC skříní ....... A vyprošuju si slušné chování - nikdo tu neplácá a vůbec ..........Pokud má to PC mechaniku na DVD! Tady vždycky někdo něco plácne a nevíš tomu ani hlavu, ani patu.
jak ti vám to přišlo ty dvdéčka?Nedávno jsem ji kupoval, pořídit se tedy dá v pohodě.
Nejlépe poštou. Ale mám se chovat slušně, tak radši nic.jak ti vám to přišlo ty dvdéčka?
a za jak dlouho vám přišli ty dvdéčka?Nejlépe poštou. Ale mám se chovat slušně, tak radši nic.
objednávali jste to od chlapa s emailem martin030centrum.cz TU TRAŤ ZA TICH 300KČNejlépe poštou. Ale mám se chovat slušně, tak radši nic.
a kupoval jste to přes martina který má email martin030@centrum.cz?Já jsem to měl na osobní odběr v Brně ve stanoveném termínu. Ale už je to hrozně dlouho.
Ano.a kupoval jste to přes martina který má email martin030@centrum.cz?
Můžeš to psat sebevíc větším písmem, do více vláken, kde už ti mimochodem i odpověděli, a stejně ti to nepomůže. Už aby zas byla škola..objednávali jste to od chlapa s emailem martin030centrum.cz TU TRAŤ ZA TICH 300KČ
A když jo tak mi řekněte za jak dlouho vám odpověděl.
už mi autor odepsal a napsal mi že mi pošle odkaz na stažení traťe až budou peníze (tich 300kč na jeho čtě).Ano.
Dne 6.5.2017 v 2:13 Martin napsal(a):
> Dobrý večer,
> děkuji za Váš zájem o Trať 321, napište mi Vaši adresu a já Vám DVD odešlu v
> nejbližších dnech.
> S pozdravem Martin Kašpárek
a dorazilo poštou.
trpělivost růže přinášíuž mi autor odepsal a napsal mi že mi pošle odkaz na stažení traťe až budou peníze (tich 300kč na jeho čtě).