Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Zbyňku,
Ty už jsi horší než Deterio.Dále zábradlí doplň

Nejsou lidi.nějakou hustější zástavbu kolem
V Zábřehu se nezastavuje, avšak okolí bude sloužit nejen pro jednu aktivitu, žeTy už jsi horší než Deterio.![]()
Po zveřejnění hrubé stavby bez detailů hned řešíš, co mi tam chybí.
Ale ne, aby někdo něčím hmatatelným přispěl. Když už chceš parkoviště, co tak mi udělat nějakou slušnou texturu. Parkoviště tam udělám jak jsem psal, ale bude to textura z US2 a také tato 25 let stará musí stačit.
Hrubá stavba celkem dokončena. Kromě zdí jsem ještě doplnil ten peron do "lokálky". Je to z jednoho kusu, tedy metoda pokus a omyl a na třetí pokus sedí přesně. Samozřejmě bez detailů jako jsou například zábradlíčka. Přechody tam do modelu dávat nebudu, nemuselo by to lícovat, tedy se osadí samostatný model. Nemám střechy, ale zatím musí stačit ty stavebnicové.
Zobrazit přílohu 44450
Zobrazit přílohu 44451
Nejsou lidi.
Vždyť já jen zprovozňuji aktivitu Den blbec a přece se nepojede úplným pravěkem. V Zábřehu se nezastavuje, tak každý bude rád, když dobrzdí na tu devadesátku a nebude řešit co je kolem. Ale ty perony do očí bily.

Omlouvám se, ale nemyslím a nikde jsem to nepsal.Ono to není tak jednoduché jak to vidí Annihilator. On si myslí, že si sednu k Gmax a za hodinu mám vymodelované celé město.![]()
Dobře, nechápu, ale ok.On si myslí, že si sednu k Gmax a za hodinu mám vymodelované celé město.
Pokud cokoli potřebuji, je rychlejší si vše vymodelovat, než vyhledávat jestli neexistuje model často nevalné úrovně.
Prosím už toho nech. Ty jsi jak maminka, která říká malým dětem, co mají dělat. Pracovat do této hry se ti nechce, respektive na to nemáš buňky, ale rozdáváš rady, jako by jsi byl profík na stavění tratí a modelování. Nemáš vůbec páru, jak se co dělá, tedy věnuj se tomu co umíš zase ty. A také by se ti nelíbilo, kdyby ti do tvé činnosti mluvil někdo svými rozumy, kdo vůbec nemá páru, která bije.Dobře, nechápu

Tak očividně píšu do větru. Ano, tvorbě nerozumím a nevěnuji se tomu. O modelování tu já nepíšu, tak nevím, proč ho zmiňujete.Prosím už toho nech. Ty jsi jak maminka, která říká malým dětem, co mají dělat. Pracovat do této hry se ti nechce, respektive na to nemáš buňky, ale rozdáváš rady, jako by jsi byl profík na stavění tratí a modelování. Nemáš vůbec páru, jak se co dělá, tedy věnuj se tomu co umíš zase ty. A také by se ti nelíbilo, kdyby ti do tvé činnosti mluvil někdo svými rozumy, kdo vůbec nemá páru, která bije.
Ale když už jsi u toho Zábřehu, máš pravdu v tom, že je tam Lídl. Sice nevíš, že budova je jinak než v Berlíně, ale všiml jsem si, že se dají ze Streetview použít textury. Tohle jsem dlouho hledal. Jenomže se mi nyní nechce. (Mám plno jiné práce) Tedy jestli chceš tady radit, tak mi je pěkně vytvoř, srovnané, vyretušované a já Lídl postavím jak má být. Vyříznout fotku a srovnat ve Photoshopu, k tomu nepotřebuješ být zdatný stavitel tratí nebo modelář. Fotky jsou použitelné jak od silnice, tak z parkoviště. Protože tento tvar se může hodit i jinam. Zatím je tam ten z Berlína.![]()

Nádhera, tak to jsem to měl na mysli.Tak jsem si ještě trochu pohrál se Zábřehem. Komplet přechod je už součást modelu. Takto krásně jsem to strefil. A pak jsem tam přilepil parkoviště a všelijaké úpravy. Já tušil, že Zábřeh tak jednoduchý nebude. A to ještě nemám výtahy ani podchody. Ale ty až příště. Až budou podklady.
Zobrazit přílohu 44464
Zobrazit přílohu 44465
Zobrazit přílohu 44466
Jinak člověk se stále učí a zábradlíčka už nedělám s těmi otrubkování, protože to mělo šílených polygonů a složitější model pak už se musel dělit na víc částí. Tak jsem udělal jednoduchý kvádr a také to nevypadá špatně, když se strefí horní a boční plochy s texturou zábradlí.
Zobrazit přílohu 44467