TSRE CZ

Dostal jsem dotaz, jestli by při tvorbě aktivit v TSRE nemohly být v okně „Services“ po načtení Path ve výchozím stavu vypnuté stanice a uživatel si sám vybral, kde má vlak zastavit. Podařilo se mi to, ale víc budu vědět až po testech.

S @MilanV řešíme na Discordu práci s aktivitami v TSRE.

Měl několik požadavků:
  • vypnutí výběru v okně „Services“ – HOTOVO
  • kopírování trafficu do jiného „souboru“ – HOTOVO
  • označování více položek pro kopírování – HOTOVO
Doplnil jsem tedy možnost výběru pomocí Ctrl + kliknutí myší :-)

trafiic_2.jpg

Ukázka toho, jak funguje hromadné kopírování trafficu.

Zároveň @MilanV chtěl, aby se po zkopírování nebo vytvoření nového trafficu hned zobrazil v okně „Timetable“ a nebylo nutné nejdříve u položky „Traffic“ nastavit „Nenadefinováno“, poté znovu vybrat traffic a až následně otevřít okno „Timetable“.

Dále jsem upravil tlačítko „Remove Selected“, aby fungovalo i pro smazání více položek.

V TSRE mě už od začátku štvalo, že jsem musel při každém spuštění vždy vybrat cestu z „rozbalovacího seznamu“ a až potom se mi načetlo vše potřebné.

Proto jsem ve své verzi TSRE CZ udělal drobnost v podobě paměti poslední cesty. To znamená, že když teď zapnete Editor tratí nebo souprav, program si bude pamatovat poslední zvolenou cestu a vše potřebné zobrazí hned po spuštění.

Samozřejmě pokud má někdo více cest k souborům, zůstává zachováno i původní „proklikávání“. Program si jednoduše vždy zapamatuje poslední vybranou cestu.

Back
Nahoře