Zbyněk Šemora napsal:
Fabio napsal:
Pokud je na zacatku v Praze brnkacka, tak to neni aktivita pro me.
mam AMD sempron 3000+, 512 SDDDR, integrovna MX 4400 64MB a normalne FPS 0-4, proto jezdim z mirumilovneho pohledu c. a tam se to da. To jsem odjel prvnich 15min, dal nevim.
A to po celém Utahu nemají něco výkonnějšího? Tam to snad není tak drahé. Je škoda hrát MSTS na slabém železe. Tato aktivita dala hodně práce, přemýšlení a testování. Jen při trasování Paths jsem se třikrát zasukoval. Na Smíchově špatně přehozená vyhýbka a 300km trasy zmizelo

Tak znovu a trochu jinak. TAková Libeň, přes kterou se jede 4x, tam jsem přehazoval vyhýbky poslepu, protože tam je vše zelené

.
Jsem zvědav, jestli někdo dojede do konce. Je tam naděláno hodně podmínek, musíte přivézt vždy do cíle ty správné vozy, jinak se neodblokuje odjezd. Ale není to všude.
Ale toz urcite je, ale ma to nekolik problemu:
-kupovat novy pc, to ne, zijem tady 4 ze stipendia
-updatvat pocitac je nemozne, integrovana karta moc dobre upd. nejde, sice je v zakladce slot na dalsi, ale neni dira v bedne

a SD DDR RAM taky neni nejlepsi. Procesor si myslim ze je dobry. A kdyby to uz slo updatovat, sam si na to ani netroufam, uz jsem jeden PC pokazil a v opravne by si uctoval treba 150$ jenom za to, ze do toho hodi ramku. Hlavni chyba asi je, ze mam rozvrtany PC, sdilim ho s brachou, ktery si imr-vere mysli, ze pocitac zpomalujou "vlaky". Pravda bude nekde jinde, ale to nema cenu vysvetlovat starsimu brachovi......
dneska by jsme asi Zbynkovu aktivitu jet nemohli:
http://www.zelpage.cz/news_n/praha-masarykovo-nadrazi-1.jpg
cely clanek o rekonstrukci na MasN:
http://www.zelpage.cz/zpravy/5374
Jinak zatim jsem skoncil za Msteticema, tam jsem zapomel na zivak a cele se mi to pokazilo

Jinak prvni dojmy super, posun v pohode, az na moje FPS, vyjizdeni za Vysocanama parada, rychlost pred kopcem neco malo pod 60km/h, nahore asi 41km/h, ocekaval jsem ze to bude horsi, ale aj tak doslo na pisek

ale do skluzu jsme nesel. Jinak pomale brzdy u 163 me stvou, ale realita bude asi stejna, nevim, nejsu fira. Jiank diky za pochvalu o odstaveni 163, i kdyz jsem to hodil chlapcum pres prechod